reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

kinia to &&&&& za wizytę, żeby jednak Młoda posiedziała jeszcze chociaż ze 2tyg a nawet 3 :* jak ja miałam smużki krwi w śluzie, to za kilkanaście godzin byłam już na porodówce...

Moja koleżanka, z którą miałam rodzić dziś przez cc urodziła synka Tymonka :-D 3200g i 52cm :-D

Cześć :happy2:

My już spacerujemy w pełni :happy2: w cieniu nie jest nawet tak źle, a od piątku ma się ochłodzić o parę stopni :cool2: wczoraj była u nas położna środowiskowa, ogólnie jest ok tylko znów muszę latać na ważenie... :dry: jakby moja waga w domu była zła... :dry: generalnie nasza przychodnia traktuje Grzesia jako wcześniaka i stąd taki cyrk... :dry: więc jutro lub w piątek idziemy, nie ma zmiłuj... no i zaliczyliśmy kolejne karmienie pod chmurką :-p

Dziewczyny, które karmiły dzieciaki piersią: mam taki problem, że w jednej mam znacznie mniej mleka i na zwiększenie produkcji nie pomaga ani częstsze przystawianie ani laktator... dodam, ze karmię na przemian, teraz czasem muszę Grzesia dokarmić z lewej przez to, że w prawej jest tak średnio... położna mówiła, że często tak jest i to normalne :confused::confused::confused:, ale mnie to wkurza, bo jak tak dalej pójdzie, to mi pokarm w tej piersi zaniknie, bo Grześ się przy niej ociąga, bo mu mało i słabo leci... :dry: macie jeszcze jakieś pomysły? Oj ja na karmiącą matkę to się średnio nadaję, bo ja lubię mieć wszystko wymierzone, a tu klops... :baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Benefica - też tak miałam... nie umiałam Hani przydtawić do lewej piersi przez co miałam tam znacznie mniej pokarmu... i już tak zostało... może ściągaj laktatorem z tej słabszej aby Ci nie zaniknęło i podawaj w butelce? Ja karmiłam swoim mlekiem Hanie przez miesiąc bo miała węzidełko i do cycka wróciła bez problemu...

w końcu zakup się udał, poniżej linki:
Kanapy i fotele: szeroka oferta salonu meblowego Masa Meble | Toruń fotel dawid II
Sofa Poker — Agata Meble
kanapa będzie beżowa z czekoladową eko skórą
wsQoQJBSAwgMtHLCkA02ykMMDE7jgBgO1MFCACxM8MIAABzigjA0JQCAAC1kMoMEDlEwQwgTGPKDBACwIAEECNizTwxQdlIQAHT4cZUoDEfiwCAIAdDBFDwzJQAMyoIYqqqg0yCBQQAA7

kinia trzymam kciuki ;*

Benfica ja tez miałam w jednej mniej mleka, przystawiałam do niej Nadię mimo wszystko i dodatkowo ściągałam. Do konca w tej jednej miałam mniej, chyba tak musiało być.

Kinia &&&&& daj znać jak tylko wrócisz

Mycha - dobra jesteś, znikasz na kilka godzin i w wracasz z noworodkiem ;-) gratuluje !!!

Agamemnon - jedziemy na Chorwacje, a małe zdrowe i złośliwe rusza się i dalej jest "ono" - jak ja teraz pójdę na wyprzedaże jak płci nie znam :szok:

marchew, wiikki a po jedzeniu z tej "gorszej" piersi dostawiałyście jeszcze dzieci do drugiej? U mnie "lepsza" lewa... :sorry2: Tak jak mówią, że Panu Bogu starość się nie udała, tak akurat karmienie też nie... :dry: z karmieniem nie powinno być żadnych problemów, bo przecież młode jeść muszą... :dry: a tu a to alergie, a to kryzysy laktacyjne, a to za mało mleka... :confused: ja nie mam za dużego doświadczenia, bo Gabrysia karmiłam 2mce i była to katorga dla nas obojga... :dry: teraz staram się podchodzić na luzie i chcę karmić, ale ciągle gdzieś w głowie mam jakąś taką niepewność... :dry:

Iwo tricholog zajmuje sie wlosami,napewno pamietasz jak kiedys mialam problem straszny z wypadaniem? Niestety teraz powrocil;/ balam sie strasznie ze to lysienie androgenowe i dzieki bogu jest to tylko infekcja!!
Leczenie troche kosztuje ale jest duza szansa na odrost wlosow;-);-);-)
Same badania krwi ktore mi zapisala pani doktor to koszt ponaf 300zl...a dzis na wizycie wydalam 300zl masakra ale no coz chce moja czupryne!!! Bo nalezalam do osob z mega gestymi wlosami;-)
Potem w zaleznosci jaka metode wybiore to leczenie okolo 2000zl:/

Kasiulka kochana odezwij sie jak sie czujecie z coreczka!!!!!

Benfica z karmieniem nie pomoge bo ja niedalam rady karmic:/

Goska a kiedy jedziecie? Chorowacja piekna tak slyszalam, my w tym roku do Grecji chcemy do Grecki leciec;-) w niedziele jedziemy wykupic wycieczke;-)

Kinia to teraz uwazaj na siebie i faktycznie gdyby jakis bol sie pojawil to do szpitala lec

Emaila a ty juz o nas zaspomnialas:/

wiikki ja tak samo robię, choć czasem zdarza mi się dokarmić z drugiej piersi i zawsze Grześ z niej nieźle pociągnie... :nerd: przy "mniej mlecznej" potrafi wisieć 30-40 min, a w tym ssania efektywnego jest naprawdę jak na lekarstwo... :dry:

julia qrcze niefajnie masz z tymi włosami... mi tak leciały w tamtym roku przez ok. 10mcy, nie wiem od czego, ale też nie robiłam żadnych badań, może to tarczyca była :confused::confused::confused: w ciąży mi przeszło, ale teraz czekam na masowe wypadanie po ciąży... :dry: a tak ładnie mi się zagęściły... :nerd:

reklama
Benfica, ja karmiłam 10 miesięcy obie dziewczynki. Raz jedną, a raz drugą piersią, ale czasami jedna nie wystarczyła, to drugą dawałam. Jak za jakiś czas miałam karmić, to już następną pierś dawałam i nie patrzyłam, że tą poprzednią prawie nic nie ruszyła. Tak nas w szpitalu uczyli. Kochana, również są herbatki, które z mlekiem możesz robić i są dobre na laktacje. Piłam i zadowolona jestem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry