Hejka :-) melduję się również, że dalej 2w1 
Marchew powiedz mi my mamy termin na 26. Lekarz zalecił Ci wcześniejszy poród czy po prostu chcesz już zakończyć ciążę i cieszyć się już swoim skarbem? Ja jutro znowu do gina teraz co tydzień muszę chodzić na badanie podwozia
Grzaneczko &&& za szczęśliwe rozwiązanie, daj znać na kiedy doktor wyznaczył dokładny termin cc
Kinia odpoczywaj teraz. Jak będziesz miała chwilę to nadrobisz co u nas
zdrówka i szybkiego powrotu do domku :-)
Julia jak z małą? Byłaś już u doktora?
Wiki to cię pocieszył ten lekarz
ja też nie wiem czy to dobrze czy nie
nie miałam cc więc nie jestem w temacie
ale ty też już na półmetku więc tylko spokojnie 

Marchew powiedz mi my mamy termin na 26. Lekarz zalecił Ci wcześniejszy poród czy po prostu chcesz już zakończyć ciążę i cieszyć się już swoim skarbem? Ja jutro znowu do gina teraz co tydzień muszę chodzić na badanie podwozia

Grzaneczko &&& za szczęśliwe rozwiązanie, daj znać na kiedy doktor wyznaczył dokładny termin cc
Kinia odpoczywaj teraz. Jak będziesz miała chwilę to nadrobisz co u nas
zdrówka i szybkiego powrotu do domku :-)Julia jak z małą? Byłaś już u doktora?
Wiki to cię pocieszył ten lekarz
ja też nie wiem czy to dobrze czy nie
nie miałam cc więc nie jestem w temacie
ale ty też już na półmetku więc tylko spokojnie 
przybywa mi pięknie, od wyjścia ze szpitala minęło 2,5tyg, a Grześ od wagi z tego dnia ma już +1,2kg, więc nie jest źle
czasami to by trza było pasa wziąć i lać ile wlezie
i to już nie pierwszy raz mi tak powiedział
a na tym rowerze to uważaj bo z takim wielkim brzuchem to już ciężko na rower wsiąść ja już nie jeżdżę i nawet ostatnio młody mnie ciągnął na rower no ale jak ja biedna miałam na niego wleźć?
a że męża masz sporadycznie widze ze przejęłaś wszystkie męskie obowiązki
zuch dziewczyna!
Waga słuszna już u Was
Widzisz, gdybyś bliżej mnie była to ja bym Cię poprzytulała, a co! :-) No i nie forsuj się tu z rowerami, choć wiem ze sytuacja tego wymagała.

No i jeszcze tak sobie potem wracam do domu i przypomniało mi się, że ja tak sobie pociskam bez przeglądu od 28 maja