reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Marchew tak, za ogrodowy recykling placimy rocznie 32 funty, za normalne śmieci, butelki i jedzenie nie placimy. Niestety z agencjami tak jest o nic się do prosić nie można...

Grzanka doczekasz się jeszcze trochę. Wiem jak końcówka się służy, ale później zobaczysz jak szybko dzieci rosną.

reklama
bedfordshire - należę do centralnego ;p dziwne, że nie macie tego już wliczone w podatek... a może tak jest lepiej? my często sami wywozimy na wysypisko...

Phoebe, ale miałaś dzisiaj latania. Ciedze się, że z małą w porządku. Jeszcze trochę i mała będzie mieć główkę w dole. U mnie fajny był dzisiaj dzień. Parę godzin nad wodą i w lesie. Dziewczynki się wybiegały, a później u znajomych i niedawno wróciliśmy do domu. W końcu rodzinny dzień. Jutro muszę trochę spraw pozałatwiać, ale i tak czas znajdę dla rodziny :) Cieszę się, że M ma urlop w końcu razem spędzamy czas i też może odpocząć.

Kinia, fajnie że już w domku. Jak się czujesz? Jak reakcja małej na nowe otoczenie?

Grzaneczko, jeszcze trochę a będziesz mieć małą na rękach :)

Mycha, śliczna myszką :D:*

Ewcia, Mar-chewko, kciuki za Was kochane:*

Iwo, jak tam z młodą? Czekają ją jeszcze jakieś badania?

No wlasnie laseczki jak tam? Ewcia marchew grzanko?;-)

Malus no to milo dzien spedzilas;-) fajnie
Ja tez dzis meza przy sobie mialam,pogoda nieciekawa wiec tylko na chwile na dzialce bylismy...

Mycha - słodka ta Twoja myszeczka

Grzaneczko jak ty?

Mały kryzys mnie dopadł :-(stary nie polepszył sytuacji.....

hej hej!
Ja dzisiaj leniwie spędziłam dzień, pojechalismy do rodziców więc młody z dziadziem zajęci byli. Pogoda nie ciekawa, niby nie zimno ale mocny wiatr wiał i nie szło byc na dworze.
Druga sprawa, ze coś cisnienie kiepskie więc ja też nie za bardzo się czuję :confused2:
Na jutro mam plan jechania do DE na zakupy ciuszkowe dla potomków moich, zaczęły się wyprzedaże więc grzech nie zajechać.

Grzanko
&&&&&& żeby już poszłoooooo :-)

Malusiolka, fajnie, ze taki mieliście dzień :tak:Czyli wnioskuję, ze pogode miałaś fajną.

mycha, córcia śliczna! :tak:

marchew , ewcia co tam jak tam??

Phoebe, mi synu siedział po lewej stronie i mam wygięte żebra :baffled:

reklama
Do góry