benfica
Fanka BB :)
phoebe, agamemnon noc była niezła... ;-) Grześ usnął za szybko, więc myślałam, że będą jazdy, a on obudził się o 2.30 na jedzenie, później o 5.30 i 7, ale to o 7 to było raczej w celu pociumkania ;-) on nie chce smoczka, który czasem by mnie ratował...
teraz nie śpi, ale nawet odkurzyłam i umyłam podłogę 

malus to powodzenia jutro u lekarza, żeby same dobre wiadomości dla Was miał :*
mamaTomeczka żyjecie?
Dziewczyny macie jakiś pomysł jak zmusić dziecko, by układało głowę na różne strony a nie na jedną? Grześ jest lewostronny, już ma lekko odgniecioną główkę, ale jak go przekładam na prawo, to zaraz się przekręca i nie pomagają żadne podpórki, bo i tak jakoś tą głową wymanewruje, że ląduje na swojej ulubionej stronie...
podobno jest jakiś sposób podnoszenia dziecka... ludzik może Ty coś wiesz na ten temat? 

teraz nie śpi, ale nawet odkurzyłam i umyłam podłogę 

malus to powodzenia jutro u lekarza, żeby same dobre wiadomości dla Was miał :*
mamaTomeczka żyjecie?
Dziewczyny macie jakiś pomysł jak zmusić dziecko, by układało głowę na różne strony a nie na jedną? Grześ jest lewostronny, już ma lekko odgniecioną główkę, ale jak go przekładam na prawo, to zaraz się przekręca i nie pomagają żadne podpórki, bo i tak jakoś tą głową wymanewruje, że ląduje na swojej ulubionej stronie...
podobno jest jakiś sposób podnoszenia dziecka... ludzik może Ty coś wiesz na ten temat? 

chyba nici z placu zabaw... 
Musisz czymś zablokowac główkę, ja dawałam ręcznik zwinięty bądz kocyk. Z tym podnoszeniem to jest tak, zeby brac dziecko na przeciwną stronę niż odwraca główkę. Czyli jak patrzy w prawo to brać na lewe ramie itp
Ja mam według OM na 1.10, ale według ostatniego USG termin jest koło 20 września. Lekarz kazał się tym terminem z USG nie sugerować, ale liczę, że załapię się jeszcze na wrzesień