Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

teraz mimo, że pije moje mleczko z butli, to daję mu wody, bo on ma w butli wszystko zmieszane i nie ma tych kolejnych faz... :-
No ale wiesz, mam przykład swojej teściowej, która kompletnie została sama bo mój M razemz bratem są w DE. No ale teściowa sama sobie winna bo nie utrzymuje ze mną kontaktu, a brat M nie ma żadnej kobity. Jakoś mi jej przeraźliwie żal, że taka antyspołeczna się zrobiła. Zamiast się cieszyć, ze choć jeden z synów ma rodzinę i mu się układa to zachowywała sie tak jakbym jej nie wiadomo co zrobiła. Ech długa historia....

Stary i durny po prostu. W 3 sekundy się ubrałam i wyszłam, więc H musiał za mną biec. Powiedziałam tacie, ze jest tak złośliwy, ze szkoda gadać. No a mój syn za to ze podszedł do kompa miał dzisiaj zakaz oglądania bajek i na cały tydzien zakaz gry na tablecie (gra sporadycznie ale mimo wszystko).
Karola - witaj :-) pokażesz nam foteczki Kalinki?

od wczoraj ma fazę na uśmiechy, wystarczy coś do niej zaszczebiotać lub posmyrać ją po nosie lub policzku i zaraz pojawia się uśmiech 

pozdrawiamy!!!!!
a Białogóra sprawdzałam na mapie jest tuż obok
ale heca 
na szczęście Kuba jest już na tyle duży że wie jak mama powie nie i dość to rozumie i tego nie robi.

więc dzień mi przeleciał przez palce.