Grzankaa
Fanka BB :)
Czesc Laski
Mama Tomeczka super, ze Anulka coraz grzeczniejsza, oby juz tak zostalo
a jakie wczesniej mleko mialas? Teraz dajesz NAN dobrze pamietam?
Jakie ogolnie mleko polecacie? Bo ja dawalam czasem Malej Bebilon i wydaje mi sie, ze od tego miala problem z kupka. Moze Bebiko byloby lepsze?
U nas spoko. Lenka jest bardzo grzeczna(tfu tfu
placze w zasadzie tylko jak glodna albo czasem jak jej sie nudzi. Przesypia noce do 4-5 i w lozeczku. Czasem tylko marudzi ze chce sie poprzytulac to spi ze mna
wyslalam D na spacer z Mala a sama chate ogarnelam i szybkie ciasto zrobilam. Wrocili niedawno i Lenka caly czas spi w wozeczku. Goscie dzisiaj przyjezdzaja. Moj brat z bratowa i malym Hubciem chrzesniakiem moim. Bo w sobote chrzciny robimy wspolne
To milego dnia dziewczynki
Mama Tomeczka super, ze Anulka coraz grzeczniejsza, oby juz tak zostalo
Jakie ogolnie mleko polecacie? Bo ja dawalam czasem Malej Bebilon i wydaje mi sie, ze od tego miala problem z kupka. Moze Bebiko byloby lepsze?
U nas spoko. Lenka jest bardzo grzeczna(tfu tfu
To milego dnia dziewczynki
ale tfu tfu tfu żeby nie zapeszyć, bo męża i dzieci się nie chwali
powodzenia, żeby dzisiejszy dzień się Wam udał :*

teraz czekam na małża, bo powywoziliśmy wczoraj wszystkie torby i nie mamy się w co spakować na wyjazd
wszystko leży i czeka ;-) normalnie jak zwykle na wariackich papierach
nie chciałam upałów, ale 16-18st nad morzem, to już trochę zimno... żeby chociaż słońce było... 
my wybieramy się tylko na weekend bo mąż urlopu już nie dostanie 
no co za cham 
muszę ich tu dziś przeszkolić i postawić do pionu
. Kupiłam Infanrix IPV+HIB to jest ta 3w1 bo nie chcę żeby mi małą 3 razy kłuli. Lekarz mówił jeszcze o takiej 6w1 ale nie polecał, kazał odłożyć kasę i zaszczepić jakąś doustną na biegunkę bo dzieci podobno często ją dostają. Ja nie szczepie na pneumokoki. Kubę szczepiłam podstawowymi szczepionkami i Karinkę też tak będę szczepiła. Mam nadzieję, że to dobry wybór.