agamemnon
Fanka BB :)
hej!
Coś w nocy spac nie mogłam, miejsca nie znalazłam dobrego, a i już mi mega ciężko sie przekłądać na boki, wszystko bolało. Chyba się zaczyna coś dziać.....dodatkowo dzisiaj brzucho dołem pobolewa.
Mona powodzenia!
benffica ja też sterylnie się nie chowam ale moja pralka z niewiadomych mi przyczyn z praniem robi takie cyrki, ze wygląda jak wyjęte psu z gardła
Chciał nie chciał, musze przeprasować.
Phoebe o masz, zazdrosny
Dobrze, ze wsio wyjaśnione!
iwo udanych zakupów!
Ludziku, powodzenia na wizycie! Ja mam dopiero 22.09 i nie wiem czy to nie za późno
Chyba sie zarejestruje ......zarejestrowałam się na jutro 
Coś w nocy spac nie mogłam, miejsca nie znalazłam dobrego, a i już mi mega ciężko sie przekłądać na boki, wszystko bolało. Chyba się zaczyna coś dziać.....dodatkowo dzisiaj brzucho dołem pobolewa.
Mona powodzenia!
benffica ja też sterylnie się nie chowam ale moja pralka z niewiadomych mi przyczyn z praniem robi takie cyrki, ze wygląda jak wyjęte psu z gardła
Chciał nie chciał, musze przeprasować.Phoebe o masz, zazdrosny
Dobrze, ze wsio wyjaśnione!iwo udanych zakupów!
Ludziku, powodzenia na wizycie! Ja mam dopiero 22.09 i nie wiem czy to nie za późno
Chyba sie zarejestruje ......zarejestrowałam się na jutro 
.... ja mam tylko 3tyg. mniej od Ciebie
staram się go trzymać jak najdalej od małej no ale wiadomo jak kichnie to zarazki są wszędzie :-( a powiedz mi jakie objawy miał Grześ przy zapaleniu płuc?
bo co chwila ktoś w szpitalu ląduje. Zaczęło się od mojej bratowej, która poroniła, oko teścia, zawał teścia, ja poród i cesarka, później trzydniówka, mój wujek zawał, a w sobotę padło na mojego młodszego brata. Pojechał jak co dzień do pracy i koło godziny 11 słyszę jak wjeżdża na podwórko, wpada do domu coś tam warknął do babci i szybko wyszedł za chwilę wraca trzyma się za klatę, piana na ustach i ze łzami w oczach mi się pyta gdzie jest ojciec? To ja mu się pytam co się stało? A on mi mówi, że pić mu się chciało i stała jakaś butelka i wziął łyczka, a to zaczęło go palić 
) i coś mnie w lewym boku napitala jakby wątroba. Przespałam się z godzinkę, wzięłam własnie nospę i syrimarol na wątróbsko. Płakac mi się chce :-(