Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
generalnie od rana ręce pełne pracy bo wzięłam się za mycie okien i jak już je pomyłam rozejrzałam się i stwierdziłam, że tak nie może być i wszystkie kąty musiałam wysprzątać i ledwo już dycham 

normalnie jak mi to powiedział to gul mi wyszedł bez kitu
nie wiem jak można być tak pazernym, bezczelnym i chamskim człowiekiem
a dziś rano dostałam okres po 2 tygodniach
czy to normalne po ciąży?
No i co, zero rozwarcia, szyjka idealna, nic się z nią nie dzieje. Błażej głowką już w kanale tak jak ma być. USG na panstwowym sprzęcie to tak jak nic więc wiem tylko tyle, ze mam w brzuchu dziecko
No i co, no i doktorka mówi zebym nie nastawiala się tak bardzo na termin z usg bo "kazda ciaza inna Pani Agnieszko"
No kurde, ja wiem o tym i mowie, ze z synem termin z OM mialam dwa tyg pozniej niz z USG a urodziłam w terminie USG. Ech zeźliła mnie tym gadaniem tak jakbym ja nie wiedziała , ze kazda ciąża inna

nóż się w kieszeni otwiera...
a Twój małż może w takim razie odmówić? Bo co - ma pracować charytatywnie?! A ma dla kogo wracać do domu... jeśli chodzi o @, to ja mimo, że od 1,5mca tylko na laktatorze jadę to ni widu ni słychu
ale nie tęsknię wcale 

mi teraz jakoś tak sentymentalnie się robi jak widzę kobietę w ciąży 
a Ty się nie chwal, że tak pozamykana jesteś - pamiętasz jak było u mamyTomeczka z Tomem? 

Poszedł jak perszing. A raczej wyszedł 
czas tak szybko mija...
wpada... no my nie planowaliśmy trzeciego dziecka, ale gdzieś w głębi duszy to bym chciała, dlatego tak opowiadam o tej wpadzie...
najbardziej to o ekonomię się rozchodzi, bo jednak dziecko to jest znaczna inwestycja, że tak zdroworozsądkowo się wyrażę...
a jak się przytrafi, to nie będzie co kalkulować 
aż mnie ściska jak pomyślę, że zostawiam na tak długo Grzesia i jeszcze rozważam opcję, że go weźmiemy...
aha i NIE MAM SIĘ W CO UBRAĆ