Ludzik
Fanka BB :)
Hej
Ale fajnie jest przespać całą noc
Mała mam wrażenie, że się obniża z każdą chwilą bardziej, w końcu mogę w miarę normalnie oddychać, ale za to toaleta to mój przyjaciel i spojenie łonowe boli, a chodzę, jakbym arbuza miała między nogami
Iwo, wiem, że mała może jeszcze nie gotowa, ale takie czekanie jest trudne, a każde moje stęknięcie to mój M zaraz, coś się dzieje... a wszyscy dookoła jeszcze zamiast odpuścić pogłębianie zdenerwowania to mam wrażenie, że je pobudzają
Mona Ty to szczęściara, będziesz wiedzieć jakiego dnia, ale dobrze, że wszystko dobrze
A czemu musisz mieć drugie skierowanie, przecież Twój lekarz wypisuje skierowanie a TY wybierasz szpital, chyba nie trzeba mieć skierowań od lekarzy z danego szpitala??
Agamemnon korzystaj
Goska no takie warsztaty to często sponsorzy organizują, ale to zależy widać od prowadzących, bo u nas jak położna mówiła o kąpieli i kosmetykach to w sumie tylko nazwę trzeba było pominąć i można było się dowiedzieć na co zwracać uwagę
w naszej serii nie było o pierwszej pomocy. a o fotelikach przynajmniej się uświadomiłam, że dobry wybraliśmy
więc według mnie, jak ma się czas to warto
szczególnie da mnie istotny był wykład o karmieniu piersią, bo babka była rzeczowa i nie reklamowała mleka, a mówiła o problemach i niepoddawaniu się itd
Mała się już obudziła, więc zaraz obudzę M i śniadanko i dziś w planach jakieś spacerki i leniuchowanie i generalnie relaks
Miłego dnia
Ale fajnie jest przespać całą noc
Iwo, wiem, że mała może jeszcze nie gotowa, ale takie czekanie jest trudne, a każde moje stęknięcie to mój M zaraz, coś się dzieje... a wszyscy dookoła jeszcze zamiast odpuścić pogłębianie zdenerwowania to mam wrażenie, że je pobudzają
Mona Ty to szczęściara, będziesz wiedzieć jakiego dnia, ale dobrze, że wszystko dobrze
Agamemnon korzystaj
Goska no takie warsztaty to często sponsorzy organizują, ale to zależy widać od prowadzących, bo u nas jak położna mówiła o kąpieli i kosmetykach to w sumie tylko nazwę trzeba było pominąć i można było się dowiedzieć na co zwracać uwagę
Mała się już obudziła, więc zaraz obudzę M i śniadanko i dziś w planach jakieś spacerki i leniuchowanie i generalnie relaks

ale gratuluje wygranej!
bo po porodzie różnie może być :* chociaż ja wcale się nie trzymałam tych 6tyg 

jakoś mi trudno "porzucić" Grzesia na aż tyle...