reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Cyntia, ogromne gratulacje :* Adrianek jest cudowny.

Mona, &&&& za szybki poród. Jeszcze trochę i będziesz mieć przy sobie swoje maleństwo. Powodzenia :)

My właśnie kończymy śniadanie i zaraz trzeba do sklepu iść. M około 13-tej będzie w domu i muszę wymyślić coś na obiad:)

reklama
Maluś - Ja mojej hrabianki nie mogę na zakupy wyciągnąć upiera się że sama zostanie :crazy: nawet że tyłek jej autkiem zawiozę :-p Co na obiad? U mnie będą kotleciki sojowe mniam.

Mychunia - ja mam gospodę 2 budynki obok i mimo że ceny tam wysokie to czasem jak idziesz z rana to mozesz się natknąć na to i owo :baffled:

Cyntia gratulacje

U nas walka z katarem u synka. Dzis juz lepiej no i noc cala przespał, bo wczoraj sie budzil co godzine.

Mychunia wspolczuje halasow. Ja do spania musze miec cisze.

MamoTomeczka super ze udalo sie ten kredyt zalatwic. Ten piec juz wybrany?

U nas wczoraj zaczeli grzac wiec jest fajnie, bo wczesniej zimnica.

reklama
Czesc dziewczyny!

Na wstepie MONA moje gratulacje! Szybko u ciebie wszystko sie potoczylo. Ja czekam na relacje bo mnie to tez czeka.

Agamemnon super ze jestescie juz w domku.

Grzanka moj mlody wiele lat temu tez debridat dostawal tak jak Benfica pisze. Moze on sobie poradzi. Oby, oby!

MamoTomeczka gratuluje kredytu :-)

Dziewczyny jak to z tymi monitorami oddechu? Ja z pawlem nie mialam a teraz nie wiem co zrobic kupic czy nie ??? Cos poradzicie?

Gochson oby synek wyzdrowial szybciutko!

U mnie dla odmiany dzis kiepskie samopoczucie :-/ o 6 o udzil mnie bol brzucha. I ciagle mi cos dokucza tam. I jest jakis twardy. Zapakowalam sobie lutke, nospe i podwojny magnez. Pojechalam do pracy na 3h zrobic moje klientki i leze na kanapie teraz. Nie powiem ale stracha sie najadlam ( jeszcze jednej lutowce wczoraj wody odeszly w 19tc i niestety nic nie dalo sie zrobic ) i mam schize teraz :'( :-(

Agamemnon :-) cudowny chlopczyk :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry