reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

dziewczyny wyprawka ogarnięta bardzo szybko, bo zrobiłam sobie listę podczytując Wasze zakupy, poszperałam na necie co mi się może przydać, co bym chciała i skonsultowałam z siostrą czego ona używała
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif
zakupy robiłam z listą wykreślając po kolei wszystko co mam
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif
mąż bardzo zadowolony, bo widziałam lekką panikę w oczach jak weszliśmy do sklepu ze wszystkim dla dziecka
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif
jak ktoś chce mogę ją wkleić
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif

reklama
MamaTom to fajny weekend się Wam zapowiada :)

Mychunia fajne, my łóżeczko mamy klupś safari i jestem bardzo zadowolona, bo już przy drugim nam służy, grunt to mieć coś co Ci przypasuje :) Wózek też mamy wielofunkcyjny, tylko 2w1, bo fotelik dostaliśmy osobno to nie kupowaliśmy 3w1, bo bez sensu trochę.

Iwo też mam taką nadzieję, ale póki co jestem zadowolona :)

Benefica to u nas 750 to prawie na 2 dni by było, bo jak Majka zje 450-500 to jest dobrze. Choć po zmianie mleka wczoraj zjadła łącznie w ciągu doby 600 ml!!! pozytywny szok. Ale pewnie jak tak dalej będziesz ściągać to więcej poleci, a poza tym już niebawem będziecie mogli się rozszerzać :) Haha brak @ to plus karmienia piersią :) tylko uważaj, bo to nie zawsze oznacza brak owulki, to może 3 być w drodze, któregoś razu :D

MamaTom póki co zwiększył się wczoraj apetyt i ani razu nie ulała. Kupa dzisiaj też normalna bez nitek śluzu. Pytałam o ten kisiel, bo czytałam, że niby powinno się zaczynać od warzyw, bo nie są słodkie, a jak zaczynasz od owoców to potem może być problem z warzywami. Przy Nadii owoce były wprowadzone szybko i teraz nie jada warzyw wogóle i się zastanawiam czy to nie miało wpływu przypadkiem.

Ludzik ja mam nadzieję, że teraz tylko po recepty na mleko będziemy chodzić :) To fajnych dziadków Zosia ma :) super, że tak się udało.

Kinia super, że zmiana mleka poskutkowała i jest już lepiej.

Mychunia dobra organizacja to zawsze polowa sukcesu:) ja też miałam listę tylko ja na raty kupowałam, co by M się nie przeraził rachunkami:) - a mój M też był zawsze w każdym sklepie przerażony ilością tych rzeczy i co wybrać:)

moja mała się posłuchała położnej i sama się dziś wybudzała co mniej więcej trzy godziny:)

hej dziewczynki ja znowu bez siły :-( coś porobię i zaraz trzeba odpocząć. Co gorsza siedzieć tez nie bardzo bo wpycha się pod żebra, łazić tez nie bo naciska na krok i siku latam co godzina. Ech najlepiej leżeć tylko ile to można :baffled:
Buziaki weekendowe :-****

Iwo - a mi smyra chyba ręka w podbrzuszu normalnie aż nie przyjemne tak falami... hmmm może to jakieś skurczyli jednak bo normalnie jakby zaraz miał wyjść.. albo rękę wsadził do pęcherza , tez mi się nic nie chce.

Robiliśmy z mężem naleśniki po meksykańsku... to znaczy ja mówiłam co ma robić a on wykonywał, wersja z tortilla z paczki z tesko, będzie na 3 dni ;-)

Mychunia ja też raz kupiłam z viledy w Tesco i okazał się szmelc. Straszny. A mam taką zwykłą po babci jeszcze, ms z 7 lat jak nic i nadal nic się z nią nie dzieje

Mychunia pierz pierz:) ja też ciągle piorę - chociaż szafa niby pełna ubranek:) Zośka załatwia w takim tempie ubranka, że nie nadążam, w szczególności, że rozmiarówki 56 mam najmniej;) najlepiej się sika na przewijaku, kiedy rodzice zdejmą już mi pieluszkę, a nie zdążą założyć nowej:)

Po spacerku, gotujemy obiad - łosoś z kolbami kukurydzy:) - powiem Wam,że z różnych źródeł staram się ogarnąć dietę, która nie zaszkodzi Zośce i dochodzę do wniosku, że prawie wszystkie strony wykluczają jedna drugą i idzie oszaleć. Jem prawie normalnie w związku z tym obserwując Zośkę.

Ja też mam suszarkę taką najtańszą i świetnie się sprawdza, ale przymierzałam się do zakupu nowej tylko ta Viledy mnie właśnie cenowo rozwalała. Mamy co prawda deskę do prasowania viledy i sprawdza się super, a cena też nie była najmniejsza.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry