MamaTom to fajny weekend się Wam zapowiada
Mychunia fajne, my łóżeczko mamy klupś safari i jestem bardzo zadowolona, bo już przy drugim nam służy, grunt to mieć coś co Ci przypasuje

Wózek też mamy wielofunkcyjny, tylko 2w1, bo fotelik dostaliśmy osobno to nie kupowaliśmy 3w1, bo bez sensu trochę.
Iwo też mam taką nadzieję, ale póki co jestem zadowolona
Benefica to u nas 750 to prawie na 2 dni by było, bo jak Majka zje 450-500 to jest dobrze. Choć po zmianie mleka wczoraj zjadła łącznie w ciągu doby 600 ml!!! pozytywny szok. Ale pewnie jak tak dalej będziesz ściągać to więcej poleci, a poza tym już niebawem będziecie mogli się rozszerzać

Haha brak @ to plus karmienia piersią

tylko uważaj, bo to nie zawsze oznacza brak owulki, to może 3 być w drodze, któregoś razu
MamaTom póki co zwiększył się wczoraj apetyt i ani razu nie ulała. Kupa dzisiaj też normalna bez nitek śluzu. Pytałam o ten kisiel, bo czytałam, że niby powinno się zaczynać od warzyw, bo nie są słodkie, a jak zaczynasz od owoców to potem może być problem z warzywami. Przy Nadii owoce były wprowadzone szybko i teraz nie jada warzyw wogóle i się zastanawiam czy to nie miało wpływu przypadkiem.
Ludzik ja mam nadzieję, że teraz tylko po recepty na mleko będziemy chodzić

To fajnych dziadków Zosia ma

super, że tak się udało.