Benefica no chyba, że tak

W takim razie to już inna gadka

Teraz ma Nutramigen AA i jest po nim dobrze, bynajmniej póki co. To wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy

My w lipcu obchodziliśmy 5 rocznicę.
Cyntia u nas happy u Nadii się nie sprawdzały, dady też nie, z resztą Majka też Dady nie może. Nadia super tolerowała Huggisy, ale teraz już ich nie ma nigdzie, chyba, że przez neta da się zamówić. Pampersy u nas okej, ale tylko zielone, albo białe. A próbowałaś te białe Premium Care? Są bardzo delikatne. Fajne są też podobno te z Rossmanna Babydream, ale jeszcze nie próbowaliśmy, więc Ci nie powiem. Czyli osobiście z tego wszystkiego to mogę polecić te Pampers Premium Care, bo 1 są bardzo delikatne - ja miałam 1 paczkę, bo resztę to miałam Pampersy takie fioletowe bardzo delikatne, ale u nas ich chyba nie ma, bo to mi teściowa przysłała kilka paczek jak Majka miała się urodzić.
MamaTomiAni to wielka kobietka, u nas prawie 4 miesiące, a ubranka na 62 jeszcze będą przez jakiś czas dobre, dopiero powoli z 56 wyrosła

Oby Tomka dzisiaj nie bolało, bo szkoda dziecka.
Dzisiaj noc była ciężka. Nadia płakała przez sen i gadała, Majka od 2:30 prawie nie spała, miała temperaturę i płakała, a właściwie darła się w niebogłosy i musiałam ją nosić i telepać nią tak, że się bałam, że jej główka odpadnie. Dopiero po 10 rano się uspokoiła i śpi nadal. Mam nadzieję, że dzień będzie lepszy i dzisiejsza noc spokojna.