Grzanka - jak siusiaczek będzie w dół to od kupki nie będzie infekcji? Spróbuję, może to jest klucz!
Hihih no wiesz Ty co, każdemu chłopu jak siurak do góry stoi to czasami nie wygodnie

Pewnie teraz "w dół" jest got i nic nie cieknie
MamoTomAni noo już wczoraj pojechał, ja się umartwiałam jak to zwykle bywa więc nawet mi sie pisać nie chciało. A Hubert jesscze dzisiaj w domu, jutro już smiga do przedszkola. Wczoraj przyjechała tez moja mama do pomocy ale kurcze nie wiem, jakaś antyspołeczna jestem i chyba wolałabym być sama ....
mychunia, poławiaczu promocji :-)
My z pieluch uzywamy pampersa i dady i jak na razie jest git. Ogólnie nie zużywam dużo pampersów, od godz 20 do 6 rano zeszły mi 3 w tym jedna kupa była. W dzień też za wiele nie idzie. Pamiętam, ze z Hubertem to co rusz zmieniałam a teraz po jednym siku zostawiam (no jak ma pampersa z pampersa bo dady są mokre).
Będę się musiała chyba wybrać z Błażejem do okulisty. Podejrzewam, ze ma zatkane kanaliki łzowe. Przez 5 dni brał kropelki bo mu oczy mega ropiały no i niby lepiej jest ale jeszcze się ropka zbiera.
Któreś z Waszych maluchów tez tak ma?
Poza tym muszę kupic troche rzeczy na rozm 56 bo mam ze 2 rzeczy, a w reszcie to B pływa.