reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Ludzik - kurczę, oby szybciutko przeszło.

Benfica - robi kupki, musztardowe-klasyczne ;) A jak Twoje chłopaki?

Nie chcę krakać, więc rano dam znać jak nocka ;) W każdym razie Delicolu nie dałam więcej.

Mężu już jest. Ogląda mecz - no a jakżeby inaczej.

reklama
Cyntia oby bylo juz dobrze:)

My tez mecz ogladalismy, polska jest mistrzem polski:) Lenka spi juz od 19.30 dalam jej o 22 butle na spiocha, przebralam i spi ladnie w lozeczku.

Ja jestem chora mam mega katar i zawalone gardlo. Mała ma lekki katar, przelozyli nam szczepienie na za tydzien. D mnie zarazil i oczywiscie bedzie tak, ze on chorowal 2 dni a ja minimum tydzien, jak zwykle.

dzisiaj po przespanej nocy powiem na sucho, że generalnie jak wczoraj wyjeżdżałam ze szpitala Mała już nie miała gorączki, kończę jeść śniadanie i jadę do niej, mąż dojedzie po 14. Mała generalnie już w szpitalu zachowywała się spokojnie, więc mam nadzieje, ze noc tez minęła im spokojnie. Napisze wieczorem, jak wrócę się znowu przespać.

o 1:50 ma świat przyszła przez cc Laurusia 10 pkt 53 cm 3400 g (a lekarze mówili koleżance, że będzie duża) :-D

Ludziku zdrówka dla Zosi ;*

benfica ja wynajmuję kawalerkę, mam jeden pokój tylko (4x6m), więc inna opcja nie wchodzi w grę :tak:

Grzanka zdrówka ;*

Czesc dziewczyny! Nie ma już gości wiec wieczorem jak znajdę chwile to postaram się nadrobić te wszystkie strony z ostatniego tygodnia! Teraz na szybko wrzuciłam wam zdjęcie mojego maluszka na wątek USG

Witam porannie.
Mialam w piatek odpisac, ale okazalo sie ze ostatni dzien pracy byl bardzo pracowity :-/

Mamo T to masz sie z tym usypianiem Ani.

Agamemnon a Ty juz znalazlas ta opaske?

Iwo a jak ty sie czujesz??

Cyntia ale twoj Adus urosl :-) ojej super.
Szkoda ze biedactwo sie tak meczy z brzuszkiem :-( pamietam jak moj prezes mial kolki. Plakalam razem z nim. Nerwy tez byly to normalne, nie powinnas sie na siebie zloscic za to. Cyntia a co z ta twoja biegunka?

Ludziku trzymam kciuki za Zosie. A placzliwoscia swoja sie nie przejmuj, hormony szaleja. Ja to ryczalam non stop :-(

Grzanka zdrowkaaaa!!!

Susel no w koncu sie odezwalas :-) nie mozesz tego zdjecia tu wstawic? Ja nadal nie mam dostepu do zamknietego.

Ja bylam wczoraj u kardiologa :-D mam juz oficjalny dokument ze ciaza powinna zostac rozwiacana przez CC :-D mega sie ciesze! Teraz jestem oficjalnie odpoczywajaca mama hihi. Moj mlody ma co do tego mieszane uczucia bo bede go bardziej pilnowac lesera! A ja mega sie ciesze. Ostatnie 4 miechy kiedy jest moim jedynym dzieckiem na swiecie :-) jak bylam latem na zwolnieniu to bylo super razem z nim. Teraz jest bardziej nerwowo bo on ta cholerna szkole olewa :( a ja nie umiem odpuscic grrr.
Czy to mozliwe zebym miala juz tak szybko palme na punkcie pokoiku malego :-/ siedze na kanapie i mysle co tam bedzie. Jakie zaslonki mu uszyje, ze rolete musze zmienic, ze to i tamto sssszzzzokk :-O a tu jeszcze tyle czasu. Do konca roku to na pewno to miejsce za sypialnie bedzie nam sluzyc, a ja najchetniej juz bym wyro wywalila aby tam robic ;-)

Milej niedzieli.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry