reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

MamaT ja mam 2 koty, kocham, uwielbiam i moglabym miec jeszcze jednego gdyby nie to ze weź je wykarm :-/

Cyntia jestem zajarana jak gwizdek na te ciuszki. Dzis chce wyjac wszystko co mam i odhaczyc na liscie zeby nie przesadzic za bardzo.

Iwooo!!!! Gratulujemy z Ignasiem.

reklama
Witajcie dziewczyny:)

I ja wracam do żywych:) mała w łóżeczku, ja mam czasu trochę dla siebie:) odetchnęliśmy, a generalnie na wypisie ze szpitala mamy rozpoznanie - zakażenie wirusowe.

Asia ciuszki śliczne:) ja dalej mam chopla na ciuszki i mogłabym kupować ciągle:) - mała dorasta już do rozmiarówki 62:):)

A w ogóle się pochwalę, że mój maluch już waży 4100 ( przy wyjściu ze szpitala ważyła 3320:), więc ładnie rośnie nam:)

W szpitalu nauczyli moje dziecko rytmu:) śpi po 3h, je, chwila aktywności i śpi ciekawe czy jej tak zostanie:)

MamoTomeczka Ania dalej dokazuje czy spokój??

Iwo no to w drogę na porodówkę, jak już z młodą wszystko załatwisz:)

Nie wiem czy uda mi się wszystko nadrobić:) ale już teraz będę częściej:)

Ludziku super ze takie nastawienie masz. Oby tak dalej.

A ja w lozku :-( brzuch twardy jak skala. Nospa nie pomogla :-( caly dzien do d.upy. a zebranie z rodzicami mam dzis i nie moge pojsc. Grrr

Witajcie
Kurcze i dzisiaj znowu to samo.....nie wiem czego synu płacze tzn wiem, ciągle by jadł. Zjadł o 8, a o 9 już płakał w niebogłosy ale po jakiś 20min płaczu zasnął, pewnie ze zmęczenia. Miałam jechac na zakupy wózkiem (mam 1,5km do Biedry) no ale oczywiscie deszcz zaczął pokropywać i teraz muszę jakoś logistycznie pomyśleć nad zakupami z dzieckiem w foteliku :zawstydzona/y:Zmęczona jestem masakrycznie.
Pisałam Wam, ze zmieniłam mleko z Bebiko na Enfamil lipil dha? No, i już lepiej z kupkami i jest ogólnie git. Nie wiem tez czy to ma coś na rzeczy ale od momentu kiedy napił się tego mleka, przestały ropieć mu oczka :confused:Albo zbieg okoliczności albo nie.

Mychunia, powodzenia! Będzie wsio ok!

Asia ciuszki zajebiaszcze! Ja wczoraj online poszperałam na stronkach i chciałam zamówić ciuchy ale jakoś szkoda mi kasy :-p No ale będę musiała ew zerknę na strychu co mam po H i wtedy.
Haha padłam jak synu przekonał Panią zeby mu 1 nie wstawiała :-D

MamoTomAni ale wiesz, za dnia jakies kupy były, tu się oblał, tu się ulało wiec chciał nie chciał trzeba było wykąpać. Myslałam, ze tylko pieluchą przetrę ale jak się obudził no to juz wykąpałam.

Ech popisane, budzi sie gadzina a jeszcze muszę piec wyczyścić

Asia - a magnez bierzesz? U mnie skutecznie wyciszyl brzuch. Brałam ChelaMag 3x dziennie.

A co do no-spy, to mój gin mi odradzał, bo mówił, że rozmiekcza szyjkę. Zdziwiło mnie to, bo w szpitalu na skurcze dostawałam no-spe forte 3x. A teraz na porodówce też się zdziwiłam, gdy podali mi do żyły no-spe w środku porodu. Zapytałam dlaczego, to położna powiedziała, żeby szyjka puściła. I bądź tu mądrym.

Ostatnia edycja:
Watpliwosci bylam w piatek u lekarza.

Agamemnon biedny twn twoj maluch meczy sie tak :-(

Cyntia biore Magnelle 2x2 tabl
:-O o jaaa co ty gadasz z nospa. Nie wiedzialam. Mon gin nawet mi w piatek mowil abym jak bedzie twardy brala nospe. Echhh. No puki co leze. Walcze ze soba bo mialam dzis tyle planow :-/

Siedzimy w instytucie przed nami z godzina czekania bo lekarka musiała na oddział iść.

Cyntia - mnie magnez też pomaga przynajmniej nie mam tych boli @

Asia - to zebranie ws . prezesa czy takie ogólne klasowe?

Pisałam do Mychuni lekarze dopuszaja możliwość że jej synek wcześniej przyjdzie na świat.

reklama
ja mam jutro te prenatalne i oczywiscie panikuje :sorry2: zauwazylam ze wiekszosc dziewczyn boi sie ze jakas wada wyjdzie z prenatalnych, a ja nadal uparcie boje sie poronienie i ze serduszko nie bedzie bic :zawstydzona/y: no ale do jutra dam rade i bede wiedziala.

watpliwosci, iwo dzieki za informacje!

mychunia oby leki pomogly i wszystko wrocilo do normy!

Asia przepiekne ubranka! juz sie nie moge doczekac jak malego bedziemy w nich ogladaly ;-) a Twoj syn jest niemozliwy :-D a o planach na dzis lepiej zapomnij i sie relaksuj :tak:

mamaTomeczka a Twoj to nie wiedzial ze Ty kotow nie lubisz? :-p moze to taki podworkowy to nie bedzie Ci przeszkadzal.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry