reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Asia ja szczepie tylko na podstawowe, mala juz ma za soba kilka szczepionek, w tym na gruzlice i rota. Co dziwne, nie wiem jak jest w PL, dostala doustnie, z czego wydaje mi sie wiecej wyplula niz polknela.

Cyntia nie przejmuj sie konowalami, a jak chirurg ma zamiar leczyc Adiego?

reklama
Cyntia straszne co piszesz. Kurna lekarze to cepy glupie czasem. Dobrze ze Adi ich osiusial hihi.

Wikki jeju tak mi przykro :-( mam nadzieje ze teraz bedzie juz wszystko dobrze i Fabianek bedzie rosl zdrowo. Trzymamy kciuki za sluch!

Milej nocy dziewczyny. My wlasnie wrocilismy z randki w kfc :-/ a dupaaaaa rośnie :-/

Cyntia - szkoda słów... ja np jem wszystko - młody czasem ma gazy ale pierdnie i nie męczy go to... tylko od czekolady płacze więc jej unikam...
ale chciałam napisać, że koleżanki córka miała taką jakby otwartą rane przy odbycie... w UK to podejrzewali nawet, że dziecko im ktoś zmolestował i nikt nie umiał im pomóc... dopiero w Polsce chirurg im jakąś maść przepisał, która pomogła... ale zupełnie nie pamiętam co to było ;p
mi mówili, że tempetatura do 37 stopni jest normalna...

Dziewczyny a jakie macie butelki do karmienia dzieci?

Cyntia ja linomag uzywalam dla prezesa, byl super na wszystko. Sudocrem uzywalam tylko wtedy gdy niechcaco kupka go odparzyla bo wyjatkowo niesmierdzaco sie zwalil ;-)

Asia - ja kupiłam antykolkowe DrBrown. Jeszcze nie użyłam, bo karmię tylko piersią. W ogóle polecam internetową aptekę Gemini (wysyłka gratis od 299 zł). Mają spory asortyment. Od typowo aptecznych, przez buteleczki, termometry, podkłady, majtki po gryzaczki.

Ludzik - niech je na zdrówko :)

Ktoś wie co u Mychuni? Leniuch-uje w szpitalu sobie, a mężowi nie ma kto sniadanek robić :p

Na SR nam mówili, że do 37,5 jest ok i by od 38 reagować. Tak też kiedyś w radiu słyszałam i tak w necie też piszą, a tu lekarka zasiala w nas panikę z tym 37. Chyba nie ma dzieci. A ja zamiast myśleć sama, to oczywiście w płacz. Dopiero w domu się ogarnelam. Jak ona będzie tak panikować, to ją zmienimy.

Ostatnia edycja:
Wątpliwości - pisałam z Mychunia w czwartek to ładnie wyciszyli skurcze a teraz widac że chyba Franio się nie chce słuchać :-(

Cytnia - u mojej córki temp 37 jest standardowa, niektórzy ludzie mają taką ciepłotę ciała
Co do posądzania o zaniedbanie to łatwo jest wydac osąd nie znając histoii :baffled: jednak badzo to boli młodą mamę. Ja byłam gosza tylko dlatego że piesią nie kamiłam :crazy:

hej!
Ja tak na chwilacza, poczytałam co u Was i śniadanie przyszykuję. Męzu ma dzisiaj urodziny, zrobiłam mu na szybko torta :tak:Poza tym mój młodszy syn chyba był dzisiaj złośliwy, bo co się do mężowej klaty w nocy przytulałam to musiałam się odtulić bo było stękanie :-pNa szczęście nic nie znaczące.

Cyntia śmiechu warte to co napisałaś. Normalnie aż chyba bym pogryzła te piguły ze takie bezdety Ci nagadały. W ogóle mam wrażene, że jak widzą młodą matkę z dzieckiem to wydaje im się, ze to jakaś kaleka i trzeba swoje trzy grosze co do opieki nad dzieckiem wstawić. Mam nadzieje, ze szybko uporacie się z tą ranką. Ech

Ludziku a wiesz mniej więcej ile Ci Młoda z cyców mleka wyciągnie? No bo jak dojada po 60ml to albo głodomór albo nie masz za wiele. U mnie już po wszystkim, od 4 dni nie karmię cycem w ogóle.

Asia, wiesz ze ja nigdy w kfc nie byłam :tak: Dzisiaj chyba skoczymy do maca bo jedziemy na jakieś zakupy dla małzowego. Co do butelek to mam Lovi.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry