dzieki dziewczyny! tu zawsze ktos pocieszy

a poza tym to widze, ze ten watek zyje 24h na dobe! ;-) biedne jestescie, z tym spaniem.
benfica przytylas tylko 6kg?! szok! mi gin powiedziala ze powinno sie przytyc 12, wiec 6 to strasznie malo! no to chyba nie jestem jedyna nie tyjaca ;-) a mysle ze jeszcze zdarze troche nadgonic. chociaz tyle co
Cyntia bym nie chciala, bo mi chyba tak latwo by nie poszlo wrocenie do formy. wy obie macie super figury!
benfica, Ludzik tez mysle ze gin by zareagowala jakby widziala cos nie tak, tylko mogla byc nieswiadoma, ze w Polsce sa inne normy wielkosci maluszkow. no ale narazie probuje jesc bardziej regularnie i sie nie martwic, a na nastepnej wizycie jej powiem o moich rozmyslaniach.
Gochson wedlug internetu przodujace jest jak lezy na szyjce, a takie mam bo mi gin przy USG powiedziala i nawet tlumaczyla pokazujac szyjke i lozysko. to lezenie z tego co wyczytalam to zalecaja w pozniejszej ciazy z przodujacym. no ale nie wiem, chyba musze jej zaufac... co do CC to nie wiem jak jest w Polsce, ale przypomniala mi sie historia kolezanki, ktora rodzila w Stanach. byla u gina popoludniu, obejrzal ja i dokladnie na tydzien pozniej ustalil termin CC. tego samego dnia wieczorem odeszly jej wody, do szpitala, CC i w nocy juz miala synka ze soba!
iwo,Mona dzieki! to wyglada na to ze u mnie podobnie. zakaz seksu i cwiczen! plamienie mialam raz i wtedy poszlam wlasnie sprawdzic o co chodzi i sie dowiedzialam o lozysku. teraz przez 4 dni spokoj wiec nie panikuje jeszcze ;-)
mamaTomeczka Boze! co za historia! dobrze ze w miare szybko przestalo! ale napewno sie wszyscy zestresowaliscie! dobrze ze napisalas dzisiaj, ze jest ok, bo przerzucalam te strony od Twojego wypadku do teraz i zaczynalam sie martwic!
Grzanka ja jestem jak najbardziej za watkiem o zakupach! wlasnie mialam do Ciebie pisac na priv odnosnie ceny chusty. a ubranka tez chetnie obejrze.
miss u mnie juz mdlosci przeszly. jakos chyba w 12stym tygodniu sie skonczyly. cale szczescie bo nic fajnego. od tamtego czasu jem normalnie,wiec gin sie spodziewala ze w koncu przytyje, ale narazie jeszcze sie nie martwie. podpytam ja bardziej co do wielkosci maluszka i mojej wagi na nastepnej wizycie. a przypomnij mi na kiedy masz termin? a dlaczego musisz lezec?
goska przepiekne malenstwo!! porod mialas ekspresowy, super! no a najwazniejsze, ze juz w domu

a co to jest patronaz?