reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
Hehe Kasik obiecuje ze jak zrobie juz komplet dla mojego slonka to zrobie i dla was.
Na szczescie zajmuje to tylko chwile. W tygodniu wybieram sie na gielde kupic caly zestaw tiuli w roznych kolorach i jeszcze inne *******ki. Mam duzo pomyslow co do dekoracji i chcialabym zrobic to sama z polproduktow, a nie kupic gotowca. :-)

Dziewczyny ale apropo tego watku zamknietego o ktorym Gosia wspomniala to ja tu na forach zamknietych mam dostep do dwoch.
1. Pokazmy sie sobie
2. Nasze sekrety i nie tylko na ktorym nie ma ani jednego wpisu. Moze jednak bysmy rozwazyly ten temat glebiej?

Ostatnia edycja:
Asiu
Super te pomponiki:-)

Dziewczyny zwykly paracetamol mozna? Mam 37,8 temp. :-( juz na bank do pracy jutro nie ide:-( mam nadzieje ze mi nie cofna umowy ... w pn musze isc do rodzinnego. Glowa mi peka i myslalam ze juz lepiej a od poludnia bol glowy temp. I katar :-( herbatki z miodem i malina nie daja rady :-\

Dzieki :*

Co do zamknietych watkow to sie nie wypowiadam bo jestem tu nowa stara :-P ale chyba mielismy na staraczkach tez zamkniety i nie pamietam zeby tam bylo mega duzo wpisow. Mi osobiscie wygodniej na forum wchodzic niz na zamkniety dlatego rzadko na niego wchodzilam. A mialysmy na grudniowkach swoj i na staraczkach tez jak sie nie nyle. Musiialabym zagladnac :-)

missiiss1301 - taki zamknięty wygląda identycznie, możemy przenieść wszystkie wątki jedyna róznica będzie taka ze do puki się nie zalogujemy to nie będziemy go widzieć

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry