Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
matko!!!!!
olbrzym
jestem na sali z fajna kobietą;-) wczoraj cały dzień gadałyśmy chyba że badania... No ona miała tu już dwie cesarki więc wiem wszystko co mnie czeka w razie co... Nie ma aż takiej tragedii... Wiadomo że boli no ale krocze też by mnie napewno bolało bo by nacieli. Najgorsze jest chyba tylko to leżenie po cesarce 12 godz:-/ ale przynoszą dzidzie jak się chce zobaczyć... Tatuś może przy niej być. Po tych 12 godz tak na drugi dzień dają ją już i jest cały czas:-) 
powiem Ci, że nacięcie krocza nie jest wcale takie złe, goi się szybko tylko potem dość długo ta blizna jest wyczuwalna i podczas przytulanek czuje się dyskomfort... ale tyle jest zwolenniczek cc co sn, nie ma reguły, ja mam 2 koleżanki, które były z cc bardzo zadowolone i wręcz wymusiły przy drugim porodzie kolejne cc - bo wiedziały czego się spodziewać... ;-) zobaczysz, wszystko będzie dobrze 
a od 16 kolęda, a ja jestem w czarnej d..., nic nie mam przygotowane, zresztą do domu dotrę z Gabrysiem dopiero po 16:30, więc chyba w drzwiach księdza przyjmę