• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciąża

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Tylko nie bierz tego na powaznie, bo z Nia to nic nie wiadomo[emoji23][emoji41]

Ja myśle, ze ona sama nie wie, czego chce. Normalny człowiek, kiedy się czegoś boi i dostaje od lekarza informacje, ze luz, wszystko ok, nie trzeba się bać, zacząłby skakać z radości i żył dalej. A tutaj przypadek beznadziejny (jeśli to nie troll, bo ciagle powątpiewam), to dziewczyna chyba gdzieś tam w środku chce tej ciąży, skoro ciagle tak się jej doszukuje

reklama
Ja myśle, ze ona sama nie wie, czego chce. Normalny człowiek, kiedy się czegoś boi i dostaje od lekarza informacje, ze luz, wszystko ok, nie trzeba się bać, zacząłby skakać z radości i żył dalej. A tutaj przypadek beznadziejny (jeśli to nie troll, bo ciagle powątpiewam), to dziewczyna chyba gdzieś tam w środku chce tej ciąży, skoro ciagle tak się jej doszukuje

Tak wtedy mi powiedział ale zrobił mi tylko na szybko usg od góry tutaj jak wzgórek lonowy łączy się z brzuchem

no niewiem ale gdzieś przeczytałam ze jednej Pani wychodziły testy i beta ujemna i były w ciazy

Tak, mi tez wychodziło wszystko ujemne i byłam w ciąży. Pół roku później!!!!! Zrozum, ze fizyczne jest niemożliwa niska beta i dziecko. Jeśli beta jest niska, to jest poronienie, rozumiesz? A jeśli jakaś Karyna nagadała Ci, ze beta może być ujemna, to niech teraz prowadzi Twoją „ciążę”, bo nikt inny się nie podejmie tak skomplikowanego przypadku[emoji85][emoji85][emoji85][emoji85][emoji85]

Tak, mi tez wychodziło wszystko ujemne i byłam w ciąży. Pół roku później!!!!! Zrozum, ze fizyczne jest niemożliwa niska beta i dziecko. Jeśli beta jest niska, to jest poronienie, rozumiesz? A jeśli jakaś Karyna nagadała Ci, ze beta może być ujemna, to niech teraz prowadzi Twoją „ciążę”, bo nikt inny się nie podejmie tak skomplikowanego przypadku[emoji85][emoji85][emoji85][emoji85][emoji85]

Lekarz mi mówił też że dobrze ze zrobiłam badanbadanie z krwi b9 jest bardziej wiarygodne i spisał sobie wynik

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry