Utylas, bo Ci się woda zbierała przed okresem, cycki również bolą przed okresem, źle się czułaś i jeść Ci się nie chciało przez upały. Ja tu ciąży nie widzę
Ale ytylam już dużo wcześniej...no ale jutro robię betę tak dla pewności
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Utylas, bo Ci się woda zbierała przed okresem, cycki również bolą przed okresem, źle się czułaś i jeść Ci się nie chciało przez upały. Ja tu ciąży nie widzę
Ale ytylam już dużo wcześniej...no ale jutro robię betę tak dla pewności
Zrób dla pewności i przestań się później zadręczać
nom i przed wizytą u ginekologa pytałam sie innej też Pani doktor o ta betę hcg i ona mówi że gdy beta jest taka QUOTE]
Mnie nie musisz przekonywać, ze nie jesteś w ciąży, siebie musisz przekonać![]()
Przy becie mniejszej od 5 nie ma mowy o ciąży, żadne przeczucia, zgrubnięcie, większe cycki, usg, itd. tego nie zmienią.
Być może słyszałaś o przypadku gdy ktoś zrobił to badanie za wcześnie (np tydzień po stosunku) a potem jednak była ciąża, ale my tu mówimy o kwietniu.
Nie jesteś w ciąży, nie wiem po co chcesz to usłyszeć od lekarza po raz kolejny.
i jeszcze cały czas miałam takie luźne stolce przez ten czas a dzis taki ból w załączeniu między nogą a pochwa