• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciaza?

monika1990000

Zaciekawiona BB
Hej. Mam taki problem. Od wczoraj nie mam okresu bola mnie piersi po bokach sa wrazliwe na dotyk. Boli mnie podbrzusze jak na okres. Czy was tez bolaly tak piersi o okazalo sie ze spodziewacie sie dzidziusia🙂

reklama
Rozwiązanie
U
Proszę Cię nie zakładaj codziennie tych samych tematów. W poprzednich postach uzyskałaś już odpowiedzi na to pytanie. Kontynuuj jeden wątek nie trzy podobne.
Nie piszę tego złośliwie ( tak jak już kiedyś ktoś stwierdził heh ;) -_) tylko organizacyjnie _tak aby był porządek na forum
Tu niestety nikt nie wróży, ból piersi jest tak samo normalny przed okresem, jak i w ciąży.
Test albo badanie betaHCG, bo co Ci to da, że któraś napisze "mnie bolały piersi na początku ciąży", jak u Ciebie okaże się to objawem przed @?

Tak jak już wyżej koleżanki napisały, ból piersi to może być i objaw ciąży i objaw zbliżajacego się okresu. Mnie bolały piersi w tym cyklu co zaszłam w ciążę, ale w tych poprzednich cyklach bez ciąży było tak samo. Prawdę to powie Ci tylko test.

reklama
Proszę Cię nie zakładaj codziennie tych samych tematów. W poprzednich postach uzyskałaś już odpowiedzi na to pytanie. Kontynuuj jeden wątek nie trzy podobne.
Nie piszę tego złośliwie ( tak jak już kiedyś ktoś stwierdził heh ;) -_) tylko organizacyjnie _tak aby był porządek na forum

Rozwiązanie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry