Karolina1408
Początkująca w BB
Witam. Nie wiem co o tym mysle. Według OM powinnam byc w 7.3 tygodniu ciazy. Bylam u lekarza i powiedzial ze jest to 5.6 a tydzien wczesniej byl 5.3. Wizyte mam za dwa tygodnie. Nie wiem co robic.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Lekarz kazal poczekac jeszcze dwa tygodnieMoze owulacja sie przesunela. Te pytania powinnas skierowac do lekarza, u ktorego bylas.
Ja mam młodsza ciążę o ponad tydzień niż z om i wszystko jest w porządku. Po prostu owulację miałam późno.Witam. Nie wiem co o tym mysle. Według OM powinnam byc w 7.3 tygodniu ciazy. Bylam u lekarza i powiedzial ze jest to 5.6 a tydzien wczesniej byl 5.3. Wizyte mam za dwa tygodnie. Nie wiem co robic.
Ale czym ty się przejmujesz? Poczekaj jakiś czas. Zaufaj lekarzowi, wszystko za kilka tygodni się wyjaśni. Ważne że jesteś w ciąży dla mnie to by już nie miało znaczeniaWitam. Nie wiem co o tym mysle. Według OM powinnam byc w 7.3 tygodniu ciazy. Bylam u lekarza i powiedzial ze jest to 5.6 a tydzien wczesniej byl 5.3. Wizyte mam za dwa tygodnie. Nie wiem co robic.
Tylko ze zarodek przez tydzien niewiele sie rozwinal.Ale czym ty się przejmujesz? Poczekaj jakiś czas. Zaufaj lekarzowi, wszystko za kilka tygodni się wyjaśni. Ważne że jesteś w ciąży dla mnie to by już nie miało znaczenia![]()
TakCzy to znaczy, że w ciągu 7 dni ciąża urosla tylko o 3 dni?