I wynik był <0.2A czy jeśli od stosunku minęło już trzy miesiące ponad to beta byla by już dodatnia . Okres ogólnie mam nieregularny
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I wynik był <0.2A czy jeśli od stosunku minęło już trzy miesiące ponad to beta byla by już dodatnia . Okres ogólnie mam nieregularny
A Ty już nie zadawałaś tego samego pytania o ciążę z października przy ujemnej becie na innych tematach i nie uzyskałaś odpowiedzi?A czy jeśli od stosunku minęło już trzy miesiące ponad to beta byla by już dodatnia . Okres ogólnie mam nieregularny
Dokładnie to samo pisałaś na tamtych tematach, zaraz będziesz miała ciążę urojoną z takim myśleniem. Nie jesteś w ciąży.Być może . A czytałam gdzieś kobieta była w ciąży a beta była ujemna więc nie wiem dlatego pytam tutaj czy po takim czasie tych trzech miesiącach beta jest wiarygodna od stosunku
Na litość boską, dziewczyno!Być może . A czytałam gdzieś kobieta była w ciąży a beta była ujemna więc nie wiem dlatego pytam tutaj czy po takim czasie tych trzech miesiącach beta jest wiarygodna od stosunku
Ale można nie uprawiać i być w ciążyA to zależy czy uprawiałaś seks.
Ale wówczas raczej pytanie by inaczej brzmiało ;-)Ale można nie uprawiać i być w ciąży![]()
Zacznijmy od tego, że tam w ogóle nie widać pytania...Ale wówczas raczej pytanie by inaczej brzmiało ;-)