reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża

reklama
A czy jeśli od stosunku minęło już trzy miesiące ponad to beta byla by już dodatnia . Okres ogólnie mam nieregularny
A Ty już nie zadawałaś tego samego pytania o ciążę z października przy ujemnej becie na innych tematach i nie uzyskałaś odpowiedzi?

Być może . A czytałam gdzieś kobieta była w ciąży a beta była ujemna więc nie wiem dlatego pytam tutaj czy po takim czasie tych trzech miesiącach beta jest wiarygodna od stosunku

Być może . A czytałam gdzieś kobieta była w ciąży a beta była ujemna więc nie wiem dlatego pytam tutaj czy po takim czasie tych trzech miesiącach beta jest wiarygodna od stosunku
Dokładnie to samo pisałaś na tamtych tematach, zaraz będziesz miała ciążę urojoną z takim myśleniem. Nie jesteś w ciąży.

Na litość boską, dziewczyno!
Nie jesteś w ciąży. Nie ma szans na ciąże przy ujemnej becie

Proszę, zrob sobie sama przysługę i idź na konsultację do psychologa o tym pogadac.

reklama
Do góry