Lekarz podejrzewa ciążę przy wysokim endometrium i mówi że jakiś pęcherzyk się pojawił czy to możliwe że ciąża
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak już to określił grubość edometrium a nie wysokim edometrium .Lekarz podejrzewa ciążę przy wysokim endometrium i mówi że jakiś pęcherzyk się pojawił czy to możliwe że ciąża
A był seks bez zabezpieczenia ?Lekarz podejrzewa ciążę przy wysokim endometrium i mówi że jakiś pęcherzyk się pojawił czy to możliwe że ciąża
Nie robiłam i nie spozniaJak już to określił grubość edometrium a nie wysokim edometrium .
Jeśli spóźnia ci się miesiączka, to tak może być ciąża
Ale powinnaś to wiedzieć raczej czy jesteś w ciąży?
Spóźnia ci się okres?
Robiłaś test ?
No to zrób testNie robiłam i nie spoznia
To raczej ,to nie ciążaNie robiłam i nie spoznia
Był cały czas jestA był seks bez zabezpieczenia ?
Nie mamTo raczej ,to nie ciąża
Masz wydruk z usg ?
Powiedział że podejrzewa ciążę że coś się pojawia ale nie jest pewnyTo czy to ciąża to pytanie do lekarza. Nie powiedział wprost?
I mam za 2 tyg na kontrolę przyjscPowiedział że podejrzewa ciążę że coś się pojawia ale nie jest pewny