reklama

Ciążowe brzuszki :-)

reklama
Kana tak przed ciąża byłam wklęsła mam szeroka pupę alew tali i brzucha nigdy nie miałam a tak wogole to kocham cię za to co napisałaś jej ale bym sie ucieszyła jakby 18 powiedział mi ze jednak dziewczyna bedzie ;-)

pkowalska ;) wiem co czujesz bo ja też marzę o córeczce. Nie wiem czemu. Jak mi koleżanka powiedziała, że będę miała dziewczynkę bo po buzi widać ;D to mało nie umarłam z zachwytu bo tak to ciągle słyszę od teściowej, że wnuk wnuk wnuk ;)
Ale pomału oswajam się z myślą, że to może być chłopczyk i będzie tak samo niesamowity jak dziewczynka bo to przecież człowiek, którego stworzyliśmy ja i mój m. Który jest w połowie nim i mną...
Chociaż jak widziałam chłopczyków, którzy gonili pana który czyścił chodniki i krzyczeli do niego "siema Heniu" to znowu mi ręce opadły ;D

Mój syn jest wrażliwym i nieśmiałym chłopcem dzięki czemu zawsze pękam z dumy bo w obcym miejscu jest grzeczny ;) do tego od zawsze chodzi za rękę nawet teraz mimo prawie 3lat. To takie słodkie. W ciągu dnia natomiast ciągle mnie całuje po wszystkim i tuli :)
Tak w razie czego dziewczyny na pocieszenie:p

Ostatnio moja siostra mówiła żebym lepiej chłopca wolała ona ma parke i to chłopiec jest bardziej ułożony hehe wiec wiem ze reguły nie ma no nic pokocham i chłopca jak trzeba bedzie [emoji8]ale cały czas myśle ze może jednak dziewczynka bedzie i tez sie czepiam tego jak ktos cos powie ze wyglądam na dziewczynkę :-)no nic poczekamy zobaczymy

judy38 jak już duży brzuszek:)

ale macie już fajne duże brzuchy, ja nie jestem chudziną nigdy nie byłam nosze rozmiar 38 ale u mnie brzucha prawie nie ma. jak patrze na was to jutro musze zapytać lekarza czy jest pewny że ja w brzuchu dziecko mam? może na ekranie puszcza mi obce dziecko żeby mi smutno nie było:))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry