Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ajdja uroczy mini brzuszek. Dziewczyny a mi rośnie w zawrotnym tempie... zrobię Wam jutro zdjęcie. A dziś i wczoraj apetyt mam taki ze mogłabym zjeść konia z kopytami.
Mój brzuś gigantyczny się robi. Dziś mnie z Alą na poczcie tłum ludzi przepuścił bez kolejki, pierwszy raz chyba nie dopytałam tylko, czy ze względu na Alę, czy na wielki brzuch
Paulina sliczny brzusio
Kulka ja po Swietach stojac w kkejce do przymierzalni specjalnie rozpielam kurtke i prezylam brzuch, ale nie podzialalo hihihihi nie wiem czy to brakwyfhowania tych kobiet czy stwierdzily jak nowopoznana babeczka na Sylwestra - ze po prostu wiecej zjadlam
Hehe kulka super mi jeszcze sie nie udało skorzystać z przywilejów w ciazy na święta z mężem stanęłam w kolejce dla kobiet w ciazy i dla dzieci i pani z kasy zwróciła mi uwagę co prawda powiedziałam jej ze jestem w ciazy ale wygladała jakby nie uwierzyła [emoji12]w kurtce jeszcze nie widać musze mieć cos dopasowanego żeby ktos zobaczył mój brzuszek
Mnie w Pl na zakupach mimo że stałam przy normalnej kasie to podeszła pani kierownik i kazała mnie przepuścić w Danii nie ma zwyczaju ustępowania starszym czy w ciąży.