reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciążowe dolegliwość

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja przypadkiem nie moge urodzić 20 marca - dzidzia by mi zrobiła prezent na urodziny hehehe przynajmniej byśmy się dogadywały bo też byłaby rybka :)
ostatnio czuje jakieś naciski na ...hmm "pupe"...

reklama
magdaleona - bedziesz chyba jednak pierwsZa :)
czekamy na relacje z pola bitwy :) i pierwsze wrazenia :)
a do tego czasu nie zapomnij o nas na bb ;)

a mnie wczoraj bolał brzuszek i dokuczały skurcze
wzięłam no-spe i przesło

a w poniedziałek wieczorkiem KTG i we wtorek wizyta u gina
ciekawa jestem czy dzidzi juz równo bije serducho

a mnie plecy dziś bolą, chyba będe musiała już darować sobie spacerki albo zwolnić tempo na nich albo dystans...

Ja już powoli nie daję rady z powodu bólu miednicy, kości łonowej, ud i całych nóg - które od paru dni wyglądaja jak jakieś bezkształtne kloce...
Nie jestm w stanie wstać z łóżka a przejście paru kroków sprawia mi straszne problemy i dodatkową dawkę bólu. Nawet leżenie nie jest już wygodne i bezbolesne :(
Już nie wiem co mam robić i jak się ułożyć, przed chwilką zwlekłam się do wc i myślałam, że już nie wstanę z kibelka - dobrze że blisko jest umywalka i się mogłam podciągnąc

Magdaleona trzymam za Ciebie kciuki,oby wszystko poszło sprawnie i szybciutko.Aż Ci zazdroszcze ze sobaczysz tak szybciutko swoją dzidzie. :*:*:*

Magdaleona już niedługo :-[ może jak będziesz coś pod nogi podkładać to będzie lepiej, ja nawet jak śpie na boku to wkładam sobie poduszke między nogi i mi dużo wygodniej - mama mi tak poradziła...

Magdaleona wytrzymaj jeszcze.
nie wiem jak Ci pomóc
jedynym skutecznym sposobem moze nie do końca bedzie urodzenie bobaska

MAdgaleno! Jeszcze trochę!Dasz radę!
A tak wogóle to Cię rozumiem-u mnie brzuch wielki (patrz reklama DELMY), plecki juz daja o sobie znać, rzadko ale dają, nogi też mają cieżko, jak leze w nocy na boku, to ból w pachwinach promieniuje na uda i kość łonową, no i spanie-ach szkoda gadać!

Ale jakoś dam radę.
Dzidziulek zrobił ze mnie babulinke, tam strzyka, tam boli, chodzac kuśtyka. Ale pocieszenie-nie słucham Radia Mayja i ks. Rydzyka:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry