• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
Mi też sie bardzo podoba (mama z tej serii też cymbałki dla niemowląt) kupiłam ją jak Michaś był malutki. Młody miałją w d..zato Kuba wtedy już ponad2letni ją uwielbiał :-) ja też.
Zapakowąłam ją na strych, mam nadzieję, zę będzie teraz działać

ja mam karuzele canpol babys, ktora zostala po Stasiu, taka z pluszowymi zabawkami i jestem z niej bardzo zadowolona, cena była bardzo przystepna:) Moim zdaniem lepsze sa takie z pluszowymi zabawakami, wygladaja przyjemniej:) i wazne aby miala jaskrawe kolory dobrze widoczne dla maluszka:) wydaje mi sie ze nie warto kupowac bardzo drogich poniewaz nam słuzyla tylko 5 miesiecy, kiedy dziecko zaczyna sie podnosic nalezy zlikwidowac karuzele, poniewaz dziecko mozne za nia pociagnac i uderzyc sie w glowe.

reklama
Pomyślcie dziewczyny,że teraz zastanawiamy się np . który wózek lepszy... z jakimi kołami .. jakie ma opinie i tak dalej...
a dawnej ludzie wozili dzidziusie w takich wózkach jakie były i chyba nikt nie narzekał ,że np mogła by być większa gondola he albo coś.... Teraz mamy tyle do wyboru a jednak nie raz nie idzie człowiekowi dogodzić... pomyśleć co będzie za kilka lat...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry