pieszczoszka1988
Jestem mamusią
super widac
ja bede miec tez białe lozeczko !! 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Paula jak masz gdzieś w okolicy smyka to tam popatrz na ciuszki. Ja kilka stron wcześniej wrzucałam zdjęcie rampersika z krówką który kupiłam własnie w sklepie i płaciłam 20zł. Na wyprzedaży co prawda, ale może jeszcze coś fajnego trafisz. Mam z tej firmy jeszcze kaftanik i wszystko super jakościowo.
podaję link do strony żebyś nie musiała wszystkiego przeszukiwać
https://www.babyboom.pl/forum/maj-2012-f421/ciazowo-dzieciowe-zakupy-54283/index129.html
. Znalazłam sprzedawcę który ma wszystko tej firmy i to przesłodkie łaszki!!! Generalnie wszystkiego mam dużo i w super stanie, ale coś nowego muszę kupić żeby zaspokoić swoją mózgownicę heheh... 

wybredna bestia! W wózku na spacerach też była gehenna
Pewnie to kwestia przygotowań rozwalała cały rytułał wyjścia bo tych łachów w mróz trzeba było zakładać...
Już na raczkowanie się przygotowujesz? :-) dobrze, dobrze... poleży i poczeka, jeść nie woła ;-)
bardzo podobała mi się też moskitiera do kompletu ale stwierdziłam że nie ma sensu bo to tylko kurz zbiera i dodatkowa praca z prasowaniem