Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
u nie w sypialni bardzo malo miejsca, kazy schowek na wagę zlota :-)kilolciu świetne łóżeczko,moje tez będzie z szufladą - przyda sie bardzo![]()
ja nie kupuję calej pościeli. Mam co prawda po chłopakach ale nie uzywąłam i teraz tez pewne nie uzyję. Kupię tylko ochraniach, prześcieradło i falbankę. na poczatku Zuzia będzie spala w rozku, a póxniej w śpiworku wiec ani kołdra ani poduszka mi nie potrzebnaDzięki za odpowiedzi, mnie też na drugim miejscu najbardziej podoba się to z misiemzastanawiam się tylko nad zakupem pościeli - warto na te pierwsze miesiące, czy wystarczy kocyk i pieluszka tetrowa pod główkę? Ewentualnie rożek...
Kilolku - bardzo ładne to Twoje łóżeczko![]()
nie dużo ale same najdroższe rzeczy: wózek, fotelik, łóżeczko, przewijak, pieluchy, płyn do kapieli, podkłady poporodowe, spirytus, stanik do karmienia, kapcie i skarpetki do szpitaladziewczyny duzo wam zostalo jeszcze do kupienia? moze napiszecie co wam jeszcze zostalo na liscie?