• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Fiore tak do 7 mies zycia dziecka, młoda rodziła sie na ppoczatku lipca 2011roku a jakies 1,5 tyg temu zmienili na spacerówke. Wiec wydaje mi sie ze bardzo dlugo jezdziła w tym wozku porównujac z innymi.

reklama
kilolciu świetne łóżeczko,moje tez będzie z szufladą - przyda sie bardzo;)
u nie w sypialni bardzo malo miejsca, kazy schowek na wagę zlota :-)

Dzięki za odpowiedzi, mnie też na drugim miejscu najbardziej podoba się to z misiem :-D zastanawiam się tylko nad zakupem pościeli - warto na te pierwsze miesiące, czy wystarczy kocyk i pieluszka tetrowa pod główkę? Ewentualnie rożek...

Kilolku - bardzo ładne to Twoje łóżeczko :tak:
ja nie kupuję calej pościeli. Mam co prawda po chłopakach ale nie uzywąłam i teraz tez pewne nie uzyję. Kupię tylko ochraniach, prześcieradło i falbankę. na poczatku Zuzia będzie spala w rozku, a póxniej w śpiworku wiec ani kołdra ani poduszka mi nie potrzebna

agasim pokazna kolekcja i juz Cie podziwiam za te kaftaniki i spiochy! Ja kaftanikow na stanie 0, najgorsza rzecz pod sloncem...ubieranie, zwijanie pod plecai, poprawianie itd. Jesli juz spiochy to tylko z body z dlugim/krotkim.

Ollena nie wiem jak w tamtej gonoli jest ale w mojej od boldera mozna posadzic malucha bo dno jest regulowane tak ze dziecko moze sobie siedziec.
Ciekawa jestem czy w gondolach innych firm tez jest taka mozliwosc?

Olisiaa to takie gondole jak byly 20 lat temu np? pamietam jak moj brat jezdzil w takim wozku wiec moge sobie to wyobrazic;) inne gondole tego nie maja, moja w Buzz jest calkiem plaska, 2 miesiace pojedzimy i do spacerowki sie przesiadziemy.

dziewczyny duzo wam zostalo jeszcze do kupienia? moze napiszecie co wam jeszcze zostalo na liscie?
nie dużo ale same najdroższe rzeczy: wózek, fotelik, łóżeczko, przewijak, pieluchy, płyn do kapieli, podkłady poporodowe, spirytus, stanik do karmienia, kapcie i skarpetki do szpitala
dodatkowo chce jeszcze kupic o ile finnse pozwolną nowy ochraniacz i falbankę oraz chustę kółkowa

wszystkie wózki, które ogladłam teraz oraz wszystkie które miałam miały regulowane dno w gondoli ale tylko 1 miał pasy w gondoli. Podnieść by lepiej widział to jedno a zabezpieczyc przed wypadnieciem ruchliwe kilkumiesieczne dziecko to juz zupelnie inna kwestia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry