Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja Oilatum od razu kupuje, dla mnie bomba i super nawilzanie, juz nie trzeba niczym innym smarowac:-)
Jak dobrze, ze juz mam jakies doswiadczenie a nie jestem tak zielona jak przy P. ;-)
ale ostatnio kiedy zapytałam o nie teściową (jest lekarzem) powiedziała, że nie lubi tego kosmetyku ze względu na obecność w nim parafiny
ponoć w produkcji kosmetyków już się od niej odchodzi, ale Oilatum ją w sobie ma i nie polecała mi go dla mojego maluszka... a ja chciałam się w niego zaopatrzyć i chyba zrezygnuję...

Do kapieli kupie mala butelke jakiegos Oliatum,Olian lub innego specyfiku
Seba mial klopoty ze skora i Misia tez wiec na wrazie "W"bede miala
Na poczatek chyba tylko mydelko u nas i linomag w plynie(ale nie wiem czy jeszcze jest?)zamiast oliwki,bo nie lubie
Z porodowki i tak trzeba dziecko do fotelika wsadzic,a w domu to w kocyk bedziemy zawijac i tyle

Tez się zastanawiałam nad Penathenem. Poczekam, chyba z tymi zakupami maściowymi na zajęcia w szkole rodzenia i tam się dowiem, co lepiej. Ale linomag z tego co wiem jest wymagany na liście rzeczy obowiązkowych do zabrania większości szpitali.Ollena pytałam dlatego czy nie wysusza pupy bo ja wlasnie jestem kosmetyczka i wiem ze ma działanie wysuszajace bo ma cynk w skladzie i przy dłuższym stosowaniu ten skladnik moze powodowac podraznienie skory. Sama sie zastanawiam co zakupic i mysle nad linomagiem, bo on bardziej nawilza lub krem penaten do codziennego stosowania. Linomag w masci lub kremie kosztuje jakies 7zl.
Pieszczoszka ja proponuje skrecic łóżeczko i sprawdzic czy jest kompletne, czy posiada wszystkie sruby i wkrety bo czytałam wiele opini przy łóżeczkach ze brakowalo elementow. Przy okazji zwietrzeje troche i nie bedzie czuc nowoscia. A kolor posieli to rzeczywiscie typowy buraczek bo u nich na aukcji bardziej bordowy był kolor. Ale idealnie pasuje do Twoich scian w pokoju. Nam na szkole rodzenia mowili ze lepiej zakupic rozek miekki bo bardziej idzie otulic dziecko a przy sztywnym juz tak sie nie dopasuje do cialka. A niemowlak lubi jak jest ciasno i cieplo.
Ja też juz zakupiłam Emolium, mam zamiar co 2-3dni stosować do kąpieli. Ponoć są bardzo polecane. Będę stosować pewnie na zmianę z serią Nivea, bo też juz się zdecydowałam konkretnie na tą markę.Ja Oilatum od razu kupuje, dla mnie bomba i super nawilzanie, juz nie trzeba niczym innym smarowac:-)
Jak dobrze, ze juz mam jakies doswiadczenie a nie jestem tak zielona jak przy P. ;-)