• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
Pieszczoszka nie dla wszystkich...
Znam osoby nawet w mojej najblizszej rodzinie ktore bez wozka potrafia sie obejsc.Na poczatku chusta i nosidelko a poten ewentualnie spacerowka.
Ja sobie tego nie wyobrazam...spacerek w piekny wiosenno letni dzien bez wozka.
Zastanawiam sie z mezem nad zakupem takiej dostawki dla Colina
2341930-2-l.jpg piekne to nie jest ale praktyczne...mozna doczepic 2 kolka i masz osobny wozek.

Fiore myslałam nad różowo-szarym albo całym rożowym ale nie takim różu mocnym tylko raczej delikatnym... Podobaja mi się też białe wózki ale za szybko by się pobrudził no i jeszcze czerwony też by mógł być... :)

ogladam takie wózki zeby była gondola,spacerówka no i montowany fotelik.

suse niezły wynalazek ale faktycznie przydatny !

o cos takiego mi sie podoba :

Załączniki

• mini05.jpg
    mini05.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 44
  • topline-02-1324031967.jpg
    topline-02-1324031967.jpg
    39,2 KB · Wyświetleń: 37
  • jumperxiluzja06_1.jpg
    jumperxiluzja06_1.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 37
  • jumperxbaby02_1.jpg
    jumperxbaby02_1.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 41
  • jumperxfantazja01_1.jpg
    jumperxfantazja01_1.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 39
  • jumperxfantazja04_1.jpg
    jumperxfantazja04_1.jpg
    36,6 KB · Wyświetleń: 38
  • jumperxsc05_1.jpg
    jumperxsc05_1.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 44
Dla mnie wózek to najtrudniejszy wybór.. tyle czasu mineło a ja nie potrafie się zdecydować na jeden konkretny..
oj dla mnie też, juz mam serdecznie dosc a myslalam ze to bedzie sama przyjemnosc

wczoraj jeszcze byłam na 100% zdeklarowana na ten EMJOT HITREEC + SUPER GRATISY!!!!!! (2163472366) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ale jak dzisiaj popokazywalyscie te wózki to juz nie wiem. Chyab jednak cos innego

Pieszczoszka nie dla wszystkich...
Znam osoby nawet w mojej najblizszej rodzinie ktore bez wozka potrafia sie obejsc.Na poczatku chusta i nosidelko a poten ewentualnie spacerowka.
Ja sobie tego nie wyobrazam...spacerek w piekny wiosenno letni dzien bez wozka.
Zastanawiam sie z mezem nad zakupem takiej dostawki dla Colina
Zobacz załącznik 444410 piekne to nie jest ale praktyczne...mozna doczepic 2 kolka i masz osobny wozek.
podobno mocno trzesie. Koleżanka z listopada 2009 kupiła i po 2 tygodniach sprzedała ale moze to inna firma byla

Suse,dziekuje :tak: Znalazlam na naszym ebay.Za chwile zapodam przyjaciolce,to sie ucieszy :-) My sie zdecydowalismy na nie kupowanie niczego,nawet podstawki,bo V juz wogole nie korzysta z wozka,nawet przy dluzszym spacerowaniu.
Hm...Pieszczoszko,a w przyszlosci zamierzasz miec kolejne malenstwa?Bo roz to ladny kolor,naprawde i nic do tego nie mam,ale w przyszlosci jak bedziesz miala dzieci i Ci sie np.chlopiec trafi,to chyba trzeba bedzie zmieniac kolor prawda?To nie krytyka,tylko takie moje glosne myslenie ;-) Mnie sie tez ten pierwszy podoba szaro-rozowy.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry