• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Ollena mnie tetra też nie przekonuje :-D:-D:-D Tylko napisałam informacyjnie o tych gatkach ;-):-)

Patina tak właśnie u jednego sprzedawcy zamówiłam wszystko. Powiem Ci że ma tanio, porównując ceny sklepowe u mnie w mieście.
Masz tu link do przykładowej butelki Butelka 150ml. + smoczek 0+m Tommee Tippee 0% BPA (2160682793) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
od tego sprzedawcy zamówiłam 18 potrzebnych mi rzeczy i przesyłka jedna ;-)

kurcze tanie są na necie ! To ja sie pytam czemu w sklepach taka drożyzna:wściekła/y::no:

reklama
Pieszczoszka dlatego ja w sklepie nie kupiłam bo u nas tt też w cenie lovi...
Byłam w szoku jak poszłam tydzień temu do jedynego w mieście sklepu z takimi rzeczami...
Mała buteleczka lovi kosztuje 24zł :szok: duża 28 :szok: tt w podobnej cenie :baffled:

no ja wlasnie lovi kupilam za 25 zł (ta mala oczywiscie) drugą wziełam z nuka i ona kosztowała 17 zł mała.

zobaczymy jak bedzie z tym karmieniem piersią jak nie bedzie szło to jeszcze zamówie te tt z allegro:-D

i gosciu z tymi butelkami tt z mojego miasta jest :D

Ostatnia edycja:
Ollena
Ach, kiedy ja nosiłam rozmiar D... jak poszłam do sklepu i pani dobrała mi rozmiar miseczki, to aż mi się słabo zrobiło... w obwodzie 80, a miseczka - ooo Paanie... :szok::szok::szok:

Azula
Ja kupiłam płyn do prania Dzidziuś, prałam ciuszki w 40 st. Doprały się ładnie, pięknie pachniały - tylko muszę jeszcze jakiś płyn delikatny do płukania dokupić.
Stanik do karmienia chyba na allegro zamówię, tak sądzę... Piersi zawsze miałam duże i teraz w ciąży aż tak bardzo mi nie urosły... może góra o 1 rozmiar. Co do staników - też wolę mieć ich mniej, ale za to lepiej dobrane... Poza tym w sklepach czy na bazarkach rozmiarówka najczęściej kończy się na D, E to się znajdzie w porywach szału, więc ja tam nie mam czego szukać. A lepszą rozmiarówkę od Triumpha ma jeszcze inny sklep z bielizną... Lanoro bodajże... Ceny też ma niezłe - ale wybór i jakość... :tak::tak: mam zamiar odwiedzić go po tym, jak moje piersi dojdą do siebie (łudzę się, że po porodzie zmaleją :-D:-D:-D chociaż nie wiem, czy to możliwe :-(:-( )

Ja lovi widzialam jedynie w sklepie w Polsce,a Nuk'a u nas i wogole mi nie podeszly.Nie gniewajcie sie,ale wygladaja jak "chinskie podrobki",przynajmniej ja takie wrazenie mialam.
No niestety tt i avent kosztuja,ale sa o wiele lepsze-moim skromnym matczynym zdaniem ;-) My na poczatku mielismy tez butelki Chicco-ale to dopiero porazka byla!S kupil,jak w szpitalu bylam,bo wczesniej nie kupilam ani jednej butli(skad moglam wiedziec,ze V sie tak pospieszy?).

Jak Leo sie juz urodzi i dostaniemy kase z gminy(cos jak Polskie becikowe),to zakupie przez internet wielorazowe pieluszki-zeby byly od jesieni,bo jakos coraz wiecej zaczelam sie do nich przekonywac,robiac rachunki po wydatkach na pampki ;-)

Fiore ja syna na Nuku wychowałam, były super mielismy głównie te szerokie i moze ze 2 wąskie:tak:czy sa tanie to bym polemizowała, prawie 5 lat temu płaciłam ok 20 zł za sztuke a teraz kupiłąm duze TT za 9 zl wiec dla mnie te to taniocha:-D

dziewczyny...zadko sie udzielam ale czytam was regularnie, a ostatnio jestem na biezaco w temacie zakupy.... musze wam podziekowac :) bo czytajac was uchronilyscie mnie przed niepotrzebnymi zakupami.... zwlaszcza slowo tych doswiadczonych mam biore sobie do serca...jakby nie bylo, wy juz wiecie co i ile kupowac.... milego dnia dziewczyny!!

Ja wczoraj trafiam do ciucholandu gdzie byy rzeczy dla maluszka po uwaga 0,10 za szt. Kupilam w sumie 11 szt-body,pajace,rampersy,spodenki-wszystko w stanie idealnym,wszystkie śliczne i firmowe-next,gap,marks&spencer,mothercare i zaplacilam 1,10 funta czuli ok 5 zl :)))

no to sper zakupy. U mnie niestety nie ma pożadnych ciuchlandów. Jest jeden baaardzo drogi (56-74zł za kg). Jescze do tej pory miałam jeden taki malutki, co udawąło mi sie tam cokolwiek znaleźć za niewielkie pieniądze ale pospul się jakos

reklama
fiore racja nuk z wygladu nie jest taki piekny jak lovi(te najbardziej mi sie podobaja) czy np tt ale kupiłam taką też bo nie wiem z której dzidzia bedzie chciała pić herbatke;)

Joasia ładna Ci sie okazja trafiła-zazdroszczę ;) też sie wybiore w któryś dzień do lumpka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry