• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Martusia a jakie duze jest to dziecko?
u nas tez sie zdarzalo ze nie wytrzymaly , ale tylko i wylacznie przez noc i moja mala juz wtedy miala okolo 1,6roku i potrafila sporo nasiusiac , ale zdarzylo sie tez ze papersa nam przesiusiala.
wydaje mi sie ze taki maluch nie da rady przesiusiac pieluchy, bo siusia czesto ale malo , a takiemu malenstwu bardzo czesto sie zmienia pieluszki. u nas w 1 tyg w kazdej pieluszcze byla kupa, wiec pampersy szly jak woda.

kazdy musi sobie sam dopasowac pieluchy odpowiednie dla niego a wlasciwie dla dziecka bo moze miec uczulenie.np moja Iwa miala uczulenie na sudocrem do pupy i strasznie ja odparzylo

reklama
zdecydowanie nie nosiła tych pieluch za długo żeby je przesikać z tego powodu:tak: mała miała jakiś rok, chodzi o to że pampersa ani razu nie przesikała a w dada kilkakrotnie gdzieś tam bokiem jej wyleciało a rozmiar miała dobrze dopasowany. Piszę tylko jakie odczucia moja siostra miała po tych pieluchach sama nie miałam z nimi styczności może akurat tej małej nie podchodziły i tyle;-) może jej dupka jest stworzona tylko do pampersów:-D

O pieluszkach Dada pisałam wam jakiś czas temu.:-p Mam wtajemniczone źródło które mi przekazało że dadę produkuje właśnie Pampers tylko że z krótszym wkładem chłonnym. ;-)

Jak Julę miałam w pieluchach to dada była koszmarnaaaa.... :no: sztywne, zbijały się, pupa mokra... Teraz o niebo lepsze!

Planuję po domku kupić dadę a na noc i na wyjścia jednak oryginalne Pampersy :tak: Jula mi nocą przesikiwała wszystkie pieluchy prócz Pampersów...

Ollena bo na tetrę zakłada sie jeszcze jakieś ceratkowe majtasy chyba... :-D Tak sama pielucha to moment przecieknie a cerata trzyma tą wilgoć.

Przyszły moje zakupy :-) (tylko Julcia buchnęła ze stołu 3 pary niedrapek):-p

aaa... i dostałam chyba gratis albo przez pomyłkę dwa prześcieradła frote :-D:-D

Załączniki

• 100_7305.jpg
    100_7305.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 84
Na razie kupiłam 3 buteleczki. Są chyba jedne z najtańszych ;-) więc jak Lenie nie podpasują to komuś sprezentuję :-p I smoczka-uspokajacza z TT jednego kupiłam. Zobaczymy....

reklama
tt jedne z najtanszych? he chyba nie? raczej z tych drozszych.. w sklepach są w cenie tak jak butelki lovi . u mnie mała butelka 1 sztuka kosztuje 25zł.. a są tez butelki po 8 zł ale smoczki jakies w nich dziwne :baffled: i na pewno ich nie kupila bym. Ja postawiłam własnie na Lovi a smoczki mam tt

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry