• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

ja tak sobie pomyslalam zeby do szpitala kupic pampersy i do domu do porownania wlasnie dade. Zobaczymy ktore lepsze a roznica w cenie jest naprawde kolosalna praktyczni edwie paczki dady w cenie jednych pampersow

reklama
no ja tez uzywałam tych z biedronki , tylko pózniej coś koło roku

A wy planujecie od początku dade??? są takie małe rozmiary tez, bo nie widziałam ???

olejek z drzewa herbacianego, zwykły taki z apteki czy ze sklepu. 20 kropel chyba jak się nie mylę. As jak wróci to Ci dokładnie powie, bo ma obcykane.

Patina ja przy Iwe uzywalam pieluch dada tez jak mala byla starsza bo wczesniej mieszkalam zagranica i uzywalam innych, ale teraz mam zamiar ich odrazu uzywac.dzis bylam w biedronce i najmniejszy rozmiar jaki mi wpadl w oko to od 3 do 6 kg.

a do prania kupie chyba proszek dzidzius , z Iwa go uzywalam i bylo wszytsko ok.

Ogloszenie
W rossmanie chusteczki dzidzius 3x72szt-11,79zl oraz chusteczki nivea 4 x63szt za 19,99zl

ja na początek kupię też pampersy a później zobaczymy może spróbuję kiedyś tych dada czas pokaże ale siostra ostatnio na nie narzekała bo jest nianią dziewczynki i jej mama właśnie dla wypróbowania kupiła te dada i mała je przesikiwała itd. Każdy musi sam wypróbować i sprawdzić :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry