reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Stokrotka kocyk super!!!
Ja jestem zboczona na punkcie kocyków i uważam że nigdy ich za wiele... :-D:-D:-D
Kupię na pewno gruby akrylowy czy jak go tam nazywają i na pewno ze dwa cieńsze. hmmm... jeden mam bialutki to może dokupię jeden... a może jeszcze dostanę jakiś...:-D:-D:-D

reklama
ja mam 3 cienkie kocyki ,2 podarowane ,jeden z lumpka sie znalazł , takiego porzadnego grubego jeszcze nie zakupuje ,to juz dopiero jak dzidzia sie urodzi i sie zrobi chlodniej .

co do kocyków to ja mam to co paula że nie mogę się opanować:-p mam 3 cieńsze i od siostry dwa grubsze jeden mniejszy drugi już taki większy. Śliczne są te kocyki teraz:-)

wlasnie przeczytalam liste co musze zabrac dla dzidzi do szpitala i sa tam miedzy innymi kaftaniki batystowe ?! gdzie takie kupic??? na allegro nie moge znaleźć

Pieszczoszka zabierz do szpitala takie ciuszki jakie chcesz, nie sugeruj sie lista, wez to co wedlug Ciebie sie przyda i w co bys chciala ubrac malenstwo.

reklama
Do góry