• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

miejmy nadzieje ze pomylek nie bedzie;)
u mnie juz nie bedzie pomyłki bo na ostatniej wizycie to maly twarz zaslanial ale wypial sie czym mial sie wypiac i wszystko pieknie bylo widac :-D jajeczka + siusiak ....no tego raczej sie nie da pomylic :-D
ale bodajze na marcówkach chyba dwie niespodzianki byly z płcia u jednej zamiast chlopca dziewuszka wyszla takze roznie to bywa ;-)

reklama
Pieszczoszka te kocyki Bobas m.in z żyrafką są w Smyku i chyba taniej wychodzi z tego co kojarzę. Mnie się strasznie podobają okrycia kąpielowe tej firmy, ale ponoć są dość małe więc nie wiem czy sie skuszę. A kocyk sliczny.
Martusia kupowałaś kocyki internetowo?

Kobieto Natalko dajesz nam nadzieje ;-) Zartuje,my juz tez przyzwyczajeni ze chlopiec bedzie,ktoremu sie imie przez nas wybrane nie podoba-nie pytajcie skad wiem,wiem i tyle ;-)

Ale to chyba temat na inna strone,bo z zakupami malo zwiazany,co myslicie???

Wracajc do zakupow,Kilolek no wlasnie pamietam,ze As zachwalala te pieluszki wielorazowe,wiec ja tez je zakupie.Widzialam na ebay z uk,ale sa ciut drozsze,wiec chyba jak przyjdzie polowa lata to zamowie je przez mame,a potem poczekam na paczuszke z Polski ;-)

jak jak nie bylam jeszcze w ciazy to Mój Seba 1 mies przed zapłodnieniem powiedział,że bedziemy miec córeczke.
jak byłam w ciazy a nie wiedziałam jeszcze to on kazał mi zrobic test i mowil w brzuchu jest juz nasza coreczka hehe:D prorok czy jak >? he

jesli chodzi o te kalendarze to u mnie z tego Olleny wychodzi dziewczynka a z natalki chlopczyk czyli tak jak ma byc :) ale to rzeczywiscie temat nie na ten watek...
co do kocykow to ja mam narazie jeden cienki, musze jeszcze dokupic jeden cienki i jeden grubszy. wszystkie fajne to ktore pokazalyscie, pewnie cos z nich wybiore :)

stokrotka ja kupowałam ten kocyk normalnie w sklepie płaciłam jakieś 35zł więc wyszedł mnie taniej niż jak bym w necie zamówiła, w smyku mają kocyki tej firmy ale tej serii u nich jeszcze nie widziałam. Reszte kocyków które mam też były zakupione w sklepie.

Dlatego trochę się boję zakupić internetowo kocyki, bo też zawsze koce, narzuty i pledy kupowałam w sklepach, ale może się odważę. W każdym razie jakiś kocyk marki Bobas tez na pewno kupię;-)
Pieszczoszka fajne te kocyki, ciekawe jak jakość. Te dzieci w strojach na górze w aukcji genialne
wink2.gif

Ostatnia edycja:
reklama
takie kocyki podobne widzialam w irlandii jak bylam i byly mieciutkie .. sa nie drogie wiec wielkiego ryzyka jakiegos nie ma .. a jak bylam w sklepach u mnie w miescie to za taki fajniejszy kocyk te 70zł trzeba dac...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry