• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
Mi sie tam nie zgadza wynik z tego licznika... mowi dziewczynka a lekarz twierdzi ze chlopak.... tez mam nadzieje ze nic sie juz nie zmieni, bo jednak kupuje ciuszki w meskim fasonie....to by bylo jakby byla dziewczyna...i juz jestem mega ciekawa czy kazdej z nas lekarz dobrze okreslil plec.
Co do kocykow to ja mam narazie dwa cienkie.... grubsze mam dostac, a jak nie dostane to dokupie pozniej.

Odnosnie plci to ja mialam bardzo delikatne watpliwosci dopoki nie zobaczylam na wlasne oczy na monitorze:-D stało sie to w tamtym tygodniu i juz ich nie mam:-D Lekarz powiedzial krotko - jak beda pani dawac w szpitalu dziewczynke, prosze nie brac!!! napewno nie bedzie pani...:-D

Katasza nie dziala ten link :-(
Ja kupilam uzywana od esprit.... na szczescie w dobrym stanie i chyba od porzadnej kobietki bo ladnie pachnie :blink: mam szczescie...dlatego jestem dzisiaj happy.... dzien uratowany :tak:

Jak kupowałam wózek to była możliwość zakupu torby, ale mi się nie podobała, więc muszę jakąś znaleźć, tylko, że żadna mi się nie podoba.
Katasza, Twoja jest fajna, ale nie ma koloru, który chcę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry