• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
Meble kupilam uzywane bo 1000 euro za taki komplecik mi sie nie usmiechalo na 2 lata wydawac.Zalezalo mi na czyms porzadnym.Udalo sie je kupic ze 250e 2 letnie do tego mamy nowe lozeczko ktore juz kiedys pokazywalam.Tez z przeceny w 2giej jakosci bo ma kilka otarc z 350e na 87e przecenione.Brakuje jeszcze materacyk ale to juz szczegol.

Suse, meble fajne i niezły zapas ciuszków, a ochraniacz bardzo mi się podoba. Moja teściowa też się zdeklarowała na uszycie pościeli. Pierwszą tylko kupię ja.
Właśnie dotarło łóżeczko, ale stoi w kartonach i czeka na rozpakowanie przez R.
No i rampersik z allegro:
066006.jpg

teraz czekam na wczorajsze zakupy ~~2 X BLUZECZKA + 2 X BODY R 62 - 68~~ (2186392388) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Do mnie dzisiaj też dotarło łóżeczko i właśnie je składam:) a w sumie składałam. 2 śrubek zapomnieli mi dać!! Za to podkładek zamiast 4 włożyli 8. Niech sobie je teraz w d... wsadzą. Ale mn8ie wkurzyli. Jedną śrubkę skombinował mi tata, ale jak zobaczyłam, że innej też brakuje to straciłam cierpliwość!!
Chociaż łóżeczko ogólnie bardzo mi się podoba:) Poczekam aż Łukasz wróci ze szkolenia i je do końca złoży... No i jeszcze musi złozyć komodę. Wczoraj odebraliśmy meble. Szafa pojechała od razu do tamtego domu, a komoda czeka na złożenie, bo wczoraj nie mieliśmy już siły.

A jeśli chodzi o kocyki to ja jeszcze nie mam żadnego. Więc zaczęłam przeglądać:) i jak zobaczyłam ten Gruby KOC BOBAS NOWA KOLEKCJA kocyk- 2 KOLORY (2177158254) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. to od razupomyślałam o pieszczoszce:)

Dorka świetny wózeczek:) Suse w taką wyprawkę to byś ze 3 dziewczynki ubrała:) super rzeczy, a ochraniacz boski:)annte bardzo fajne zakupy:)

gia ja chcialam planowac dziewczynke, ale mi nie wyszlo bo mi sie owulacja przesunela;( no i cala ciaze mialam schiza na dziewczynke, moje marzenie wielkie i jak urodzil sie Patryk to stwierdzilam, ze niech bedzie, druga bedzie dziewczynka..
A teraz mysle, ze bedzie chlopak bo nie trafilismy przed owulacja i nie ma innej opcji wg mnie.
Nie raz plakalam z tego powodu:( no ale oswajam sie..

Możesz próbować do skutku, aż w końcu będzie dziewczynka :-p;-).
Co do niespodzianek przy porodzie, to ostatnio słyszałam opowieść, że zamiast chłopca urodziła się dziewczynka. Jak się domyslacie miała sporo niebieskich ubranek ;-). Moim zdaniem lepiej w tą stronę niż chłopiec na różowo :-).

A wracając do tematu, to gratuluje udanych zakupów!!

Mi dzisiaj kurier przyniósł paczkę z butelkami, smoczkami, podkłady, wkładki, zestawem do manicure/pedicure, szczoteczka do włosów i pampersy :happy:.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry