Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

wiec mi wystarczala mi cienka poduszka. Ale ty chyba szczuplutka jestes prawda? wiec na pewno sie sprawdzi

a to wiesz co ja bym ci raczej polecąła taka poduszke Poduszka dla kobiet w ciąży do snu i do karmienia (2182110309) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ta mozesz rozlozyc jak chcesz a tamta co pokazywałas jest profilowana tzn jej nie rozlozysz np w dlugo wąż i moze sie zdazyc ze sie w nia nie zmiescisz jak ja ale ja po porodzie napraaaaawde duza byłam. A taka przy okazji bardziej wielofunkcyjnaKilolciu nie jestem szczupła wręcz przeciwnie![]()
fiore co do podrózy w foteliku, jasne z enie zatrzyujesz sie co 15 minut ale i nei jeździsz tak codziennie nie?Wlacze sie do dyskusji.
Ja V wozilam w foteliku i nam sie bardzo przydal i tez pediatrzy nam go nie odradzali,bo sie pytalismy.Oczywiscie,nie mogly to byc cale dnie wozenia,ale np.do 1-1,5h to bez problemu,a co powiedziec o dlugich podrozach w foteliku?Przeciez nie zatrzymywalismy sie co 15 minut na 2h czy cos,zatrzymywalismy sie jak cos na 30minut co 3-4h.To prawda dziecka nie mozna przemeczac i musi miec miejsce w ktorym nie czuje sie skrepowane.
Co do supermerkatow,to na takie chodzenie bez sensu tez sie nigdy z V nie wybralismy i z Leo tez nie mamy zamiaru,ale jak trzeba bylo sie wybrac np.po ubranka to sie jechala i koniec.
Moim zdaniem mozna wiele,lecz z umiarem i doza sensu.
A od siebie dolacze tylko jedno,dla mnie jest tylko jedna rzecz nie do zrozumienia...Wyjazd z noworodkiem na wakacje w tropikalne upaly.Widzialam 2-3msc dzieciaczki z rodzicami w Egipcie,przy ponad 40'C w cieniu!![]()
ludzie nie mysla o dzieciach tylko o wlasnych przyjemnosciach, wydaje im sie ze niemowle to jak stary