reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
Komplecik super. My ju z generalnie z ubrankowe minimum mamy, jeszcze na pewno coś dostaniemy. Ale oczywiście jak jesteśmy gdzieś na zakupach to czasem coś upolujemy. To np. wczorajsze łupy:

DSC00126.jpgDSC00127.jpg

Koszulka jest większa ale ponieważ z mężem bardzo lubimy AC DC to kupiliśmy na zaś :) A bodziaki to tak dla dowartościowania się ;-)

Katasza bodziaki słodkie!!! :-):tak:

elvie kruliczek normalnie będzie do schrupania :-D

Po koszulę i cienki szlafrok przejdę się w czwartek na targ ;-) może coś będzie ciekawego :tak:

Miałam zdać relację o kocykach!!! Są świetne. Przepłukałam w płynie do płukania więc już czekają na właścicielkę :tak::-) włalaa...

100_7364.jpg100_7366.jpg100_7368.jpg100_7371.jpg100_7374.jpg

komoda już złożona od ponad tygodnia... więc się wietrzy i po mału zapełnia :tak:

Katasza bodziaki rewelacja
Paula21 śliczne te kocyki przyszły chyba skusze sie i tez sobie zamowie od tego allegrowicza. Jezeli mogłabym Cie poprosic o ponowne wklejenie linkow bede wdzieczna bo nie chce mi sie cofac tyle stron i szukac linku

reklama
Zakupy super!!! ten fioletowy kocyk jest naprawde fajny Paula:tak:Wstawiam zaległa gondolę-nosidełko Maxi cos20120402762.jpg20120402763.jpg20120402765.jpg
i ubranko na wyjscie ze szpitala20120402766.jpg20120402767.jpg20120402769.jpg

Do góry