• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Ja mam takie majty z firmy Plie. To jakaś brazylijska firma. Jestem z nich bardzo zadowolona. Są wysokie (takie pod biust), fajnie modelują brzuch i tyłek. Do tego silikon który utrzymuje je w miejscu świetnie trzyma i nie jest to taki gruby pas, który się przykleja tylko takie fajne, cienki "falki". Płaciłam za nie chyba 70 zł ale zdecydowanie polecam. Nawet znalazłam w necie :)

http://www.bliskociala.com.pl/figi-...t=8645#nclid=9a9ce6cb3eeaed788f9706311ca33403

Annte super zakup. też mam te zielone paseczki :)

Ostatnia edycja:
reklama
szlafroczki sa przeslodkie :-D ale fakt ze przy wiekszym dziecku sie lepiej sprawdza :happy: Ja swoj z dziecinstwa tak uwielbialam, ze pamietam go po dzis dzien - czerwony w biale wisienki :-)

O majtkach i pasach wyszczuplajacych to Wam moge tyle powiedziec, ze wg. miejscowych poloznych mozna je stosowac dopiero jak macica wroci do swojego rozmiaru po porodzie, bo podobno w przeciwnym wypadku ten proces sie komplikuje i przedluza :baffled: No i ze w upalne dni to meczarnia. Tak tu mowia, a jak to jest na prawde - nie wiem ;-)

Ja te majty przed ciążą nosiłam, jak potrzebowałam jakąś bardziej elegancką kieckę założyć. Po porodzie też zamierzam nosić okazjonalnie a nie na co dzień. Co do upalnych dni, to przeżyłam w nich wesele w 30 stopniowym upale więc nie przesadzajmy. Bardziej przeszkadzała mi sztuczna podszewka w sukience niż majtki po same cycki ;-)

Właśnie mi dali tylko kokardkę i chyba sama muszę sobie ją doczepić, w sumie to i dobrze bo wiązanie tej szarfy to dla mnie byłaby męczarnia.
Pościel ogólnie super! Już schnie po wypraniu w loveli.

Ja myślę, że kokardę będę wiązała sporadycznie, bo poza tym to chyba trochę zbędny gadżet (w sensie z tym wiązaniem ciągłym). Ja jeszcze swojej nie prałam. Ale zawiozłam już do rodziców. Po świętach się za to wezmę. I mam nadzieję, że się pogoda poprawi i będę mogła na słoneczku suszyć.

annte w H&M sa fajne bawelniane bez uszek;)

Co do rozka to ja zrezygnowalam, tzn mam i bede uzywac jako kolderke ale do szpitala nie biore. Teraz np w domu jest za goraco zeby maluch w rozku byl zawiniety a co dopiero w maju...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry