• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Sliczny ten rozek pieszczoszka!!!

Ja zamierzam kupic laktator od tommee tippee...zrobie chyba tam hurtowe zakupy a sterylizator mam dostac od brata taki do mikrofalowki tez o TT - musze juz dokonczyc wykrawke bo po akcji szpital mam jakis wewnetrzny niepokoj.

reklama
Nie mam pojęcia.. Ja mam laktator TT to w komplecie są dwie butelki. A ostatnio widziałam w Smyku za 19,90 butelkę i do tego smoczek gratis:) Muszę się w takie coś zaopatrzyć:)

I wydaje mi się, że jak kupisz laktator to w zestawie będą butelki... Ja mam elektryczny taki w sumie duży zestaw z całą masą rzeczy, które nawet nie wiem do czego służą:) Ale w ręcznych też może są butelki.

Yolanta - super zakup :) ja się cały czas zastanawiam nad zakupem przewijaka - nie wiem, czy się przyda, bo mały ma łóżeczko w naszej sypialni, więc w razie czego mogłabym go przewinąć na naszym łóżku, albo w jego łóżeczku...........

Super łóżeczko! Drewex to świetna firma:tak:

Jeśli chodzi o przewijak to my bardzo długo korzystaliśmy, bo jest na idealnej wysokości i plecy mnie nie bolały. Myślę, że dziewczyny po CC też sobie będą przewijaki chwalić. My w sumie dopiero z miesiąc temu jak zlikwidowaliśmy całkiem łóżeczko Lence i przenieśliśmy ją do nowego "dorosłego" to zlikwidowaliśmy przewijak.

mialam szafke z przewijakiem i zawsze wolalam przewijac Xav na lozku, bylo mi wygodniej

teraz kupilam tylko ta nakladke miekka na przewijak i bede ja kladla na lozko i tak przewijala. mi jest wtedy wygodniej

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry