reklama
Stokrotka812
Fanka BB :)
Ta pościel w kratkę mamo tato bardziej mi się podobała niż ten sam wzór Ala i As, ale żadnej nie widziałam na żywo. Kupiłam ochraniacz do dwóch wersji pościeli, żeby mieć na zmianę. Teraz czekam aż przyjdzie kurier.
A powiedzcie kiedy montujecie karuzelę nad łóżeczko? (muszę w końcu kupić swoją
)
A powiedzcie kiedy montujecie karuzelę nad łóżeczko? (muszę w końcu kupić swoją
kilolek
podwójna listopadowa mama
ja juz mam zamontowana
dzieci sie uparly. Musialam wciagnac i zmaontowac. Zastnawim sie czy zanim sie mala urodzi baterie sie nie wyczerpia 
ale raczej jak sie mala urodzi to zdejme ta gorna krecaca sie czesc i same melodyjki ze swiatelkiem zostawie i troche pozniej jej bede to pokazywac

ale raczej jak sie mala urodzi to zdejme ta gorna krecaca sie czesc i same melodyjki ze swiatelkiem zostawie i troche pozniej jej bede to pokazywac
Mnie się troczki od pościeli MILPOL nie strzępiły.
mamo-tato gorsze jakościowo.
Teraz zamówiłam ochraniacz 360cm Ochraniacz do łóżeczka 30x360 Poranek (2271234975) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. wzor 152 aby do wszystkiego pasował - dam Wam znać jak się po kolejnych praniach sprawdzi, po pierwszym jest ok
mamo-tato gorsze jakościowo.
Teraz zamówiłam ochraniacz 360cm Ochraniacz do łóżeczka 30x360 Poranek (2271234975) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. wzor 152 aby do wszystkiego pasował - dam Wam znać jak się po kolejnych praniach sprawdzi, po pierwszym jest ok

Stokrotka812
Kikolku widzisz jak to jest, dziecko w każdym wieku doceni urok karuzelki i tych świetnych melodyjek
Mam nadzieję że baterie wystarczą;-)

kilolek
podwójna listopadowa mama
a zapomnialam napisac o ochraniaczach. Ja mam 2 z mamo-tato uzywalam najpierw dlugo dla Kuby, potem dla Michała i teraz jeszcze Zuzia skorzysta, bo nic im nie dolega, nie spotrzebpily sie, nie wyblakly. Sa takie same jak 5 lat temu.
Mnie się postrzępiły tylko te troczki do wiązania ochraniacza, sam ochraniacz nie.a zapomnialam napisac o ochraniaczach. Ja mam 2 z mamo-tato uzywalam najpierw dlugo dla Kuby, potem dla Michała i teraz jeszcze Zuzia skorzysta, bo nic im nie dolega, nie spotrzebpily sie, nie wyblakly. Sa takie same jak 5 lat temu.
Stokrotka812
No to fajnie, czytałam właśnie o tej firmie mamo tato i na same dobre opinie natrafiłam, także mam nadzieję że i u mnie sie sprawdzą.a zapomnialam napisac o ochraniaczach. Ja mam 2 z mamo-tato uzywalam najpierw dlugo dla Kuby, potem dla Michała i teraz jeszcze Zuzia skorzysta, bo nic im nie dolega, nie spotrzebpily sie, nie wyblakly. Sa takie same jak 5 lat temu.
reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Teraz jak mam juz doświadczenie w odciąganiu mleka to moge sie wypowiedzieć. A wiec tak:
Mam laktator z aventa na baterie... który nie sprawdził się !!! Najchętniej bym nim dupła o ziemie takie dziadostwo !!! Ciągnie choćby wcale... w takim tepie to bym nic nie ściągnęła z cycusiów.Mama kupila mi w aptece laktator za 12zł !! z taką(gruszka-pompka) i sprawdze sie swietnie !!!! bez wysiłku sciagam pokarm i jestem mega zadowolona!!!!
Mam laktator z aventa na baterie... który nie sprawdził się !!! Najchętniej bym nim dupła o ziemie takie dziadostwo !!! Ciągnie choćby wcale... w takim tepie to bym nic nie ściągnęła z cycusiów.Mama kupila mi w aptece laktator za 12zł !! z taką(gruszka-pompka) i sprawdze sie swietnie !!!! bez wysiłku sciagam pokarm i jestem mega zadowolona!!!!
Podziel się: