• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Ollena ja urodzę księżniczkę to chyba dobre wybrałam ,a inne dziewczyny też mają księżniczki.Jakoś sobie nie wyobrażam nie stroić córeczki.Po dwóch synach oszalałam na punkcie tych słodkich dziewczynkowych szatek:happy2:

reklama
Ollena czasami dziecko trzeba ubrać trochę bardziej "wystawnie":) Ja jakbym miała dziewczynkę to też bym pewnie miała kilka sukieneczek na wielkie wyjście, chociaż może i bym 8ich nie ubierała, bo nie było by okazji:) ale grunt, żeby były. Chociaż ta którą pokazałaś bardzo ładna i pewnie właśnie w takich chodziłoby moje dziecko:)

Ollena sukienka śliczna i zapewne gdyby można było chrzcić(albo wykorzystać na jakieś inne równie uroczyste okazje) kilka razy to i na taką bym sie skusiła.:-)

Kiedyś Wam obiecałam wstawić foty naszego retro wózka, więc wrzucam takie z dzisiejszego spacerku:

Wózka nie sprzedamy, zostaje u nas, woził Lenkę i teraz Maćka, a kiedyś nasze wnuki będzie woził;-) Taki zwyczaj z Niemiec przytargałam i do naszej rodzinki wdrażam:-)
Dodam, że wózio grał w filmie "Doberman" tzn. nie ten nasz egzemplarz, ale taki sam tam był:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry