reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
Azula, oba zestawy sliczne. Ja mialam i w sumie ciagle jeszze mam dylemat. Myslalam o calym bialym ubranku, ale wybor u nas kiepskawy, jesli chodzi o chlopcow, w dodatku jest chlodno, a w kosciele to juz calkiem zimno. Poki co zdecydowalam sie na "dorosly" zestaw - granatowe spodnie i biala koszula, do tego ciepla bielizna i bialy sweter z kapturem + buty z dzianiny, ale jak prawdziwe ze sznurowkami. Myslicie, ze bedzie ok...? Zawsze wyobrazalam sobie bialego aniolka, a pewnie bedzie elegancki chlopczyk...

Mój do chrztu miał cienkie garniturowe spodnie, koszulkę (też taką do garnituru) a na to bezrękawnik... :) bardzo ładnie zestaw wyglądał, jeśli będziesz chciała to wrzucę Ci fotę na zamknięty :)

anik., ja bym bardzo chetnie zobaczyla jak Twoj Krzys wygladal podczas chrztu :) ja mam 2 zestawy ubranek (jeden dostalam). jeden bardziej letni a jeden cieplejszy i zalozymy ten adekwatny do pogodny :) letni kupialm sama i bardziej mi sie podoba wiec mam nadzieje ze bedzie cieplo :)

Anik pokaz zdjecie, my tez jeszcze przed:-D
She co wchodzi w sklad Twojego zestawu letniego??:-D
My chrzcimy za 2 tyg w sobote. Nie chcialam jakis garniturow kupowac i wystapi w wersji luzackiej:tak:;-)Starszy chrzczony zima wiec mial spodnie i kurtke, wszystko biale. Teraz kupilam w H&M kapelusik bialy, do tego biale, cienkie ogrodniczki tez tej firmy:tak:pod spod pojdzie body - z krotki lub dlugim rekawem zaleznie od temperatury. Koszula ma podpinane rekawki i jest w bialo-czarna spora kratke, jak sie wywija rekawek jest drobna krateczka.Do tego bialo-czarne skarpetki.

She musze zrobic zdjecie ale nie uprasowalam jeszcze:-Dmoze wieczorem sie zbiore to wrzuce;-)wersja sportowo-luzacka pewnie wyjdzie jeszcze nie mierzylam calosci na malym:no:

reklama
My będziemy jeszcze mieć chrzest wnuka i też raczej coś pod dorosłość planują .Koszula spodnie kamizelka i butki

Do góry