• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
Andav - a nie lepiej kombinezon kupić? W śpiworku dziecię z zasady musi leżeć nieruchomo, a to chyba juz nie nasze maluchy - mi spiworki do wózków kojarzą się z mniejszymi dziećmi, rodzonymi jesienią. Są kombinezony i zimowe i takie więcej jesienne, może to będzie lepsze?

Flaurka ja mam z owczej wełny pewnie,że można i bez i okryć kocem ,a dziecko w kombinezon ale uważam ,że lepiej mieć dodatkowe ciepełko ale każdy robi jak uważa

Flaurka a dlaczego nieruchomo? te spiworki przypina sie do pasow w spacerowce- odpina, wsadza dziecko co tez tymi pasami sie przypina i ma nozki osloniete i ocieplone- czy raczki tez sa wsadzone do srodka? no a jak bedzie kimbinezon to bede musiala i buty kupowac po bedzie mu zimno wstopy czy nie? a zreszta nawet jak bedzie kombinezon to tez trzeba malego czyms przykryc a nie tylko tym ochraniaczem do wozka- czy jak? sama nie wiem- a sa tu mamy co juz mialy takie spiworki dla swojego pierwszego dziecka? warto to miec?

o dzieki azula! no a powiedz czy raczki tez sa wsrodku czy na zewnatrz? i czy wsadzasz mala w kombinezon i w taki spiworek czy jak wtedy ubierasz?

Azula i buzka dla pierworodnego- bo chyba jesli dobrze gdzies widzialam jakos wczoraj mial urodziny.

Ostatnia edycja:
Andav tak ubieram dodatkowo w kombinezon zresztą taki śpiworek można i do sanek dać lepiej kupić taki 110 cm będzie jeszcze za rok.Dzieci nawet te maleńkie lubią mieć rączki do góry więc rękawiczki wskazane.Co do urodzin to urodziny nieżyjącego młodszego synka Zbyszka ale dziękuję

No właśnie te zimy potrafią być przeróżne np -30 ,a akurat musisz jechać z dzieckiem i akurat komunikacją miejską.Ja dlatego wolę mieć ale da się i bez tego.Ja mam kombinezon cały jak pajac i do tego zawijane rękawy jak niedrapki

reklama
moim zdaniem spiworek (taki do pasa) nie wyklucza kombinezonu (kombinezon oczywiscie obowiazkowe ze stopkami) - lepiej oslania ze wszystkich stron niz kocyk. Welny nie chcialam, bo ciezko sie pierze, wiec mamy bawelne imitujaca welne :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry