• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

kugela mozesz powiedziec gdzie kupowalas i ile na to przeznaczylas?? ja buszuje na stronie mytoys i musze cos stamtad wybrac a tam ceny ida w kosmos i niewiem czy jak kupie tanszy to bedzie tez dobry itd.
Azula a jak ty wlasnie czyscisz ten spiworek z welny?????

reklama
ta, ale te programy do welny zostawiaja welne wlasciwie mokra i suszy sie 100 lat :baffled: Poza tym jesli welna ma miec dobre wlasciwosci to trzebaby ja jeszcze zamoczyc w plynie z lanolina i juz sie robi ze zwyklego prania lepszy cyrk :szok:

andav - nasz spiworek ma byc bezpieczny dla dziecka, w sensie ze mozna go bezpiecznie lizac :-pNo i jest w opcji "lato-zima" tzn. wariant tylko bawelna + z ta warstwa imitujace welne, ze stopkami lub bez, rozmiar uniwersalny, wiec uznalismy, ze lepszy 1 a dobry niz 5 kiepskich spiworkow

Kugela Te płyny do wełny sa z lanoliną.Potem można włączyć wirowanie na mniejszych obrotach.Bo w rękach prać to już jakieś poświęcenie ale czy tego śpiworka używać mam jak będzie łagodna zima :no: ale wolę mieć ,a pranie nie jest aż takie skomplikowane i to nie body które pierze się po jednodniowym użyciu:tak:

Andav kupuj większy 110 cm takie chyba są największe i z otworami na pasy .Ja mam polarowy do fotelika i nie bardzo wiem o co chodzi lato -zima może o to ,że przykrycie można całkiem wypiąć?

mamy taki kombinezon - aż wyciągnęłam i zmierzyłam - może jeszcze urosnąć - jest za duży jeszcze:) Jak zima bedzie trzaskająca i taka potrzeba nastanie to spiworek po prostu nabedę droga kupna - na szczęscie w sklepach jest wszystko, tylko na niektore rzeczy szkoda mi kasy, bo nie wiem czy użyję.

I tak na przyklad nie mam laktatora, a karmie piersią juz sporo czasu, a czasem dziewczyny kupuja laktator juz w ciąży a potem nie karmia. Wiec ja jednak poczekam na ta ostra zime;)

Załączniki

• _s0.zmniejszacz.pl_IMG_3255_zmniejszacz-pl_790540.jpg
    _s0.zmniejszacz.pl_IMG_3255_zmniejszacz-pl_790540.jpg
    47,2 KB · Wyświetleń: 62
z tej Twojej strony andav to nasz wyglada najblizej do tego:

Lammfell- Fußsack PAAT, Kaiser - myToys.de

u nas jest 100% bawelny, tzn. to co tutaj jest barankiem jest tez bawelniane :-) Ma 2 warstwy: baranek i gladka i tego baranka mozna w cieplejsze dni wypiac. Jak dziec wiekszy i nosi butki to mozna odpiac "stopki." Szukalam w necie ale nie znalazlam, jak mi sie synek nie rozwrzeszczy to moze jeszcze poszukam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry