reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

she bo jak ktos juz karmi z nakladkami to raczej zostanie tak do konca, moja kuzynka 8 miesiecy z tym karmila.

dorka ja np nie wyobrazam sobie karmic piersia ;) to nie ma dla mnie zanego sensu, wychodze gdzies, odciagam, laduje w butle itd. wygodniej juz sztuczny w butle wlozyc bo przynajmniej odciagac nic nie trzeba. No ale ja z tych co w miejscach publicznych w zyciu by nie karmily wiec dla mnie karmienie piersia byloby upierdliwe.

reklama
Pieszczoszka ja mam zamiar z pościelą zrobić tak, że pójdę do dużego sklepu np. Mama i ja i obejrzę sobie pościele, zdecyduje się na markę i wtedy zamówię. z tego względu, że nie chce kupić jakiegoś badziewia a sama dostałam kilka pościeli na prezent ślubny w których nie da się spać.
Kilka dziewczyn już kupiło pościel, może ktoś się wypowie i poleci to będzie nam łatwiej;-)

Od samego początku chciałam to łóżeczko z tą pościela MY-SWEET-BABY łóżeczko pościel materac moskitera # (2155910412) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Ale dzis pomyslałam,ze sprawdze jakie ma ten sprzedawca komentarze i okazuje sie ,że duzo negatywow ,ze niby posciel inna niz na zdjeciach(gorsza i zla jakosc) bylam nastawiona na to lozeczko na 100% i mam teraz problem;/ czy sugerowac sie tymi negatywami? bo w sumie pozytywow ma wiecej... , czy moze zdecydowac sie na inny komplet np. ten SERCA / SAFARI łóżeczko szuflada materac posciel (2124673529) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. co wy byście zrobiły ps. nie chce osobno lozeczka kupywac i poscieli tylko już wszystko razem od jednego sprzedawcy

Ja jeszcze nie mam łóżeczka, ale byłam już oglądać w sklepie, bo mi się to safari bardzo podobało i chciałam zobaczyć na żywo. A sprzedawca był bardzo miły i mnie, jako laika poinstruował, żeby zwracać uwagę na szuflady w łóżeczkach (bo chciałam z szufladą). To safari ma szufladę na kółkach, więc jak będziesz wysuwała to zawsze jakiś piasek z podłogi będzie Ci "rysował" panele, czy wykładzinę (zależy co masz). Najlepiej wybrać z szufladą na prowadnicach, wtedy nic się nie będzie rysowało. Taka miła porada od sprzedawcy w sklepie;-) Dzielę się nią z Wami, może komuś się przyda.

she_84 u nas w szkole rodzenia temat karmienia bedzie poruszany dopiero za dwa tygodnie, mam nadzieje ze jak dowiem sie czegos ciekawego to podziele sie z wami wiesciami :-)

dzis chce zamowic jedno z tych lozeczek co wczesniej wklejałam ale ciagle nie wiem które prosze doradzcie mi które wy byście wybrały.. mame prosilam o pomoc ale tez sama nie wie ktore lepsze...

pieszczoszka sliczne ciuszki!
co do łóżeczka, ja bym wybrała drugie, bo ma wyjmowane szczebelki. A to pierwsze chyba nie?

edit: jednak ma ale i tak to drugie ma szufladę i jakoś większy wybór pościeli, a te paseczki sa bajeczne (wszystkie)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry